2777
2789
عنوان

حالا بخاطر اون شوهر اینده بدبختم

218 بازدید | 6 پست

رنگ محبتو عشق ورزیدنو نخواهد دید 

چون اکسم بهم یاد داد مردا ظرفیت مورد عشق و محبت قرار گرفتنو ندارن

و منم دیگه خام دوست دارم و اینا هم نمیشم بهمم بگه دوست دارم میگم دیگه اینو بهم نگو

رابرت من این زندگیو دوست ندارم شبیه ... 💔🚬 اما افسوس تورو خواستن دیگه دیره دیگه دیره 💔به من نگو دوست دارم که باورم نمیشه💔 موند به قلبم حسرتش بدست بیارمت ولی عشق همینی هست که هست بخوام نخوام ندارمت این همه گذشت و باز تازه موند برام غمت ای کاش میشد برم عقب ای کاش ندیده بودمت

پس لطف كن شوهر نكن اكه با يه مورد نظرت به همه بد شده مردهايي هم كه اينمدلن ازدواج نكنن كسيو بدبخت نكن طرز تفكر بسيار بجكانه! به بلوغ فكري نرسيدي متوجه بشي همه مثل هم نيستن و بقيه نبايد تقاص اكست رو بدن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جایی برو که معشوق باشی نه عاشق

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
پس لطف كن شوهر نكن اكه با يه مورد نظرت به همه بد شده مردهايي هم كه اينمدلن ازدواج نكنن كسيو بدبخت نك ...

اصلا فکر نکن فقط همینه بقیه هم همینن فقط من نیستم که اینو میگم بقیه هم اینو میدونن شما بچه ای که تو دوران سفید برفی و سیندرلا موندی

رابرت من این زندگیو دوست ندارم شبیه ... 💔🚬 اما افسوس تورو خواستن دیگه دیره دیگه دیره 💔به من نگو دوست دارم که باورم نمیشه💔 موند به قلبم حسرتش بدست بیارمت ولی عشق همینی هست که هست بخوام نخوام ندارمت این همه گذشت و باز تازه موند برام غمت ای کاش میشد برم عقب ای کاش ندیده بودمت

اصلا فکر نکن فقط همینه بقیه هم همینن فقط من نیستم که اینو میگم بقیه هم اینو میدونن شما بچه ای که تو ...

خبر سيندرلا نيستم متاهلم هم مرد خوب وجود داره هم بد در موردزن هم همينه بجه شمايي كه واسه يه اكس بد از الان ميخواي به شوهر ايندت ضربه بزني شايد بدبخت ادم خوبي بود

اکس با شوهر فرق داره بعدشم تو ک اینطور بودی چرا رفتی تو رابطه ک اخرش بی محبتی تو شوهرت ببینه ادم باید جنبه داشته باشه 

مادرم ،مهم نیست چند سال است که از پیش من رفته‌ای، همیشه دعا می‌ کنم که یک بار دیگر صورتت را ببینم. دلم برایت تنگ شده است! اگه امضام میخونی لطفا دعا کن منم برم پیش مامانم