2777
2789
عنوان

چرا مردا اینجوری ان

207 بازدید | 24 پست

ما تو شهر غریبیم، ۲۴ ساعته دارم با یه بچه دو سالو هشت ماهه سرو کله میزنم، حتی یه تایم نیم ساعته برای خودم یا بیرون رفتن ندارم، امروز بعد هزار سال یک ساعت رفتم خرید آقا بچه نگهداشته، خب بچه خوابیده تو ام میخوابیدی خودت رفتی تو گوشی ، حالا که اومدم چقدرم با عجله که آقا به باشگاهش برسه، واسم رفته تو قیافه....واقعا نمیدونم چه واکنشی نشون بدم، چرا اصلا منو درک نمیکنه🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو بچه داری وظیفه زن نیستا 

باهم باید تلاش کنیم ک منم توی این خونه خسته نشم

من حتی توی اوج فروپاشی خودم سعی کردم حال یکی دیگه رو خوب کنم، متاسفانه خیلی مهربونم و دل رحم ( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

همیشه دست پیش رو بگیر 

اومدی دیدی تو قیافه اس شروع کن سر و صدا بگو دودقیقه بچه رو نگه داشتی شاخ غول که نشکستی!این کاریه که من هر روز انجام میدم غر هم نمیزنم

یا اگه زیاد زنگ زده بگو دو دیقه رفتم صد بار زنگ زدی حالا اگه من زنگ زده بودم زمین و آسمون رو یه هم می‌دوختی!

آره خلاصه ..من اعصاب ندارم

سمت من اگه میای  "پناه" باش؛من تمام عمرمو پناه دیگران بودم و خسته ام... :)

آخه امتحان میکردم میذاشت بچه گریه کنه تا بخوابه...یا میرفت تو گوشی بچم اذیت میشد

بالاخره بچه اونم هست،کم کم درست میشد

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

آخه امتحان میکردم میذاشت بچه گریه کنه تا بخوابه...یا میرفت تو گوشی بچم اذیت میشد

از عمد کاری نمیکنه بهتر تو بلده خودخواهه سیاست مرداس انجام نمیدن زن عادت نکنه سیاست کثیفشون بهم یاد میدن چجوری از زن بهره کشی کنن

همیشه دست پیش رو بگیر اومدی دیدی تو قیافه اس شروع کن سر و صدا بگو دودقیقه بچه رو نگه داشتی شاخ غول ک ...

شوهر من خیلی خیلی عصبانیه تازه الان خوووووووب شده، خییییییلی بی ریخت بود اوضاع اعصابش اصلا باش کل کل نمیکنم

شوهر من خیلی خیلی عصبانیه تازه الان خوووووووب شده، خییییییلی بی ریخت بود اوضاع اعصابش اصلا باش کل کل ...

خب دیگه از  روز اول همینطوری عادتش دادی

سمت من اگه میای  "پناه" باش؛من تمام عمرمو پناه دیگران بودم و خسته ام... :)