2777
2789

عزیزان من یه نذری بهتون میگم مجربه برای بچه دار شدن نذر اینجوری که برین مسجد یا حرم (اگه مکان زیارتی باشه بهتره) 

2 رکعت نماز حاجت بخونید هدیه کنید به حضرت ابوالفضل تسبیحات حضرت زهرت بعد از نماز بخونین هدیه کنین ثوابش و به ابوالفضل و بعدش 133 مرتبه بگید 

یا کاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی به حق اخیک الحسین این و که گفتی توکل کن به باب الحوائج که هیچکس و دست خالی نمیذاره!:) 

بعدش نذر کن پنج تا لباس علی اصغر بگیری 

و به مدت 5 اندازه وسعت شیر نذر بدی برای علی اصغر بعدم حاجت گرفتی برای من بگو دعام کن ♡

انت حلاوة عیشتی انت السبب أنا على قيد الحياة🫀🫂 ❤🍀

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

برا رزق و شفای بیمار چی خوبه ممنون

برای رزق اللهم یا مفتح الابواب افتح لنا خیر الباب بخوان 100 مرتبه 

و برای شفا مزمل 100 مرتبه 

و به مدت 40 هر روز استغفار و الحمدالله بگو

برای رزق و روزی فراوون چی بخونم

اللهم یا مفتح الابواب افتح لنا خیر الباب 100 مرتبه 

به مدت 40 روز استغفار و الحمدالله بخوان هر تعداد توانستی

برای رزق اللهم یا مفتح الابواب افتح لنا خیر الباب بخوان 100 مرتبه و برای شفا مزمل 100 مرتبه و به مدت ...

مزمل ۱۰۰ مرتبه رو توی یک روز باید بخونم یعنی؟؟ 

خیلی ممنون

میشه واسه دخترم دعا کنید بیماری صرع داره ،یادگیریش خیلی ضعیفه تکرار پایه زدم براش دعا کنید امسال موفق بشه🌹

و اگر حاجت داری که خیلی برات مهمه حتما روا بشه اینکار و بکن ختم ابوالفضل هفت تا شنبه باید بگی بخدا که حاجت میگیری خالم چندبار انجام داده جواب گرفته

1اول دو رکعت نماز حاجت 

2زیارت ابوالفضل

3یک دور تسبیح صلوات 

4یه دور تسبیح ختم ابوالفضل

که این پایین برات مینویسم 

ختم: ای ماه بنی هاشم خورشید لقا عباس ای نور دل حیدر شعم شهدا با محنت و درد و غم من رو به تو آوردم دست من محزون گیر از بهر خدا عباس❤🙏♥🥹🫶🏻

پاک باشید و با نیت خالص حاجت طلب کنید محال است نگیرید!