2777
2789

ینی مهم نباشه هرچقدر خانوادشو‌ به تپ الویت میده 

بیخیال شد 

از خودش و‌خانوادش متنفرم ولی نمیخوام دعواییم‌کنم 

چون نمیفهمه 

خدا به دلت نور بده عزیز جان 💛💫 برای هم دعا کنیم برای من هم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اولویتت رو بذار رو خودت صبح پا میشی اول پرده هارو بزن کنار ارایش کن و به خودت برس نذار یه دونه مو دربیاره صورتت ابروهات بعد یه صبحونه مقوی موسیقی مثبت کلاس ورزش ببین خودت چی دوست داری ناهار شام 

ایا تو اولویتت خودتی که اون الویتش تو باشی؟

از خودش اینقدر سردی و بدی ببینی دیگه خود به خود بی حس میشی،  اینجور نیست که مثلا الان بشینی بگی چکار کنم بی تفاوت شم 

خدا شاهده دیگه دستمم میگیره واسم فرقی نداره نمی دونم خودش میدونه چقدر من بی تفاوتم یا نه 

من ی شب بخیال شدم اونم شبی بود که تاصب نخابیدم و گریه کردم چشام شد اندازه هندونه بعد شوهرم داشت تلفنی حرف میزد همون صبح باهم میخندیدن من از بیرون ماشین دیدمش تو ماشین بود🙂

🫂🙂سردرگم در هیاهو

نمیدونم والا سرگرم کنی خودتو ک وقت فکردن بهش نداشته باشی..خوتو بکش بالا کلاسی چیزی ..یا با سیاست مشت ...

حتی نمیخوام سیاست به خرج بدم و باهاش خوب برخورد کنم 

هر چقد خوب بودم خودش و‌خانوادش هوا برشون داشت 

من ی شب بخیال شدم اونم شبی بود که تاصب نخابیدم و گریه کردم چشام شد اندازه هندونه بعد شوهرم داشت تلفن ...

با کی تلفنی صحبت می‌کرد ؟ 

همین بیخیالی و واسه همسر خائن هم بگین چیکار کنیم زندگی خودمونو بکنیم

مثل خودمی. بخاطر شرایط مالی و بچم موندم ولی خیلی دلم میخاد بیخیالش بشم. دلم میخاد شاد باشم با بچم برم و‌بیام. اصلا نبینمش