2777
2789
عنوان

دزد کلاه بردار حرومزاده رو بشناسید

1204 بازدید | 90 پست

سایت موبولوکس حروم لقمه و حرومزاده ترین گرداننده هارو داره با اختلاف‌

امیدوارم پولی که از مردم خوردین سرطان وجودتون بشه

۲۱۴ روز پیش سفارش داشتم هنوز برام نفرستادن سرمو کلاه گذاشتن

۲ میلیون پول زیادی نیست اما خیلی میسوزم که اینجوری مردمو سرکار میزارن و همین مبالغ کمم که جمع بشه خودش خیلیه

امیدوارم اون پول خرج دوا درمون حمیدرضا افتخاری و زن و بچه و ننه و باباش و خود عنترش بشه

کلا×هبردار اشغال

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

افتخاری کیه

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

مسئول حرومی سایت موبولوکس

خدا لعنتش کنه

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

به جایی رسید؟اینماد داشت این پدرسگ نمیدونم چرا اینجوری از آب در اومد

من دقيقا يكم قبل شروع كرونا بود از تلگرام به دختر بود كه ازش برنامه ورزشى گرفتم بعد فهميدم پسره ازش شكايت كردم و ١ ميليون و ١٠٠ گرفتم رضايت دادم