2777
2789
عنوان

فقط تو نی نی سایت 12 سالگی شوهر میکنن😊

| مشاهده متن کامل بحث + 413 بازدید | 47 پست

خیلیاشون واقعی نیست میخوان عادی سازی کنن اما اره  اینجا هستن کسایی که تو بچگی ازدواج کردن 

من تو اطرافم همچین ازدواجایی نمیبینم خداروشکر 

اونی که نور امیده میگن از خدا رسیده 😍😍😍😍😍😍💃💃💃💃💃💃💃♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️خودزنی فقط اونجا که وقتی حقیقتو میکوبن تو صورتت 🥲 برای خالی کردن خودت باز  مشخصات خودتو میدی😂 خدایا مرسی که هستی😍 برای همه چیز شکر😍    ایرانی شاید از اسب بیفته اما از اصل هرگززززر😎😍😍😍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حتی طرفداری مجازی هم مهم نیست مهم جامعه ایه داریم میبینیم و جوری که مردم تو واقعیت دارن زندگی میکنن ...

منم اطرافم ندیدم برای همین میام اینجا واقعا تعجب میکنم از بعضی حرفا 

کودک همسری به کنار خیلی عقاید دیگه که بازم اطرافم ندیدم ولی اینجا زیاد میبینم، ولی واقعا حتی اگر یک درصدشون درست باشه هم ترسناکه 

منم اطرافم ندیدم برای همین میام اینجا واقعا تعجب میکنم از بعضی حرفا کودک همسری به کنار خیلی عقاید دی ...

یه سری میان عمدا چیزایی میگن که حرص بقیه رو دربیارن واقعا مریضن حتی خودشون حرفشونو قبول ندارن فقط برای ناراحت کردن بقیه میان بیمارن لذت میبرن حالا یه عده اینطورین یه سری دیگه به چیزای دیگه ای گیر میدن مثل اون تاپیک که به سن اون خانم که تازه بچه دار شده بود گیر داده بودن و از روی عقده توهین میکردن بهش برام خیلی عجیب بود این همه عقده از کجا میاد

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

من داره ۱۹ سالم میشه هنوز بچه حساب میشم بعد ۱۲ ساله دارخ ازدواج میکنه؟😄😳

تاپیک پربازدید کاش زشت بودم و .. رو نگاه کن صفحه یکی مونده به اخر

نوشته ۱۲ سالگی ازدواج کردم الانم ۲۶ سالمه!

🚫⛔️سلام نینی یار عزیز. من کامنت و تاپیک میزنم هشدار میده که به زودی منتشر میشود . خواهشا برام درست کنید. چند بارم گفتم.. @niniyar

من ۱۰ ازدواج کردمهشت تا هم بچه دارم با افتخار🤩🤩

آفرین

افتخار آفرین😎

🚫⛔️سلام نینی یار عزیز. من کامنت و تاپیک میزنم هشدار میده که به زودی منتشر میشود . خواهشا برام درست کنید. چند بارم گفتم.. @niniyar

مامان بزرگ من با وضعیت اون زمان ۱۸  سالگی ازدواج کرد الان میگن واسه دخترتون ۱۲ سالگی خواستگار خوب اومد قبول کنید خودشون هم راضی میکنن دختر ۱۲ ساله اندازه زن شصت ساله میفهمه 

اخه اگه میفهمید که تو اون سن ازدواج نمیکرد

بیرون بودن زلف زنان ایل جزئی زیبایشان است و هیچ مرد اصیل قشقایی و بختیاری به زلف زنان ایل توجهی نمیکند همان گونه که مردان شالیکار به ساق برهنه زنان شالیکار بی اعتنا اند گرگ اگر هوس گوشت کند پوست شکار برایش مهمه نیست  حجاب باید باطنی باشد نه ظاهری از نسل آلوده من گذشت به فرزندان خود خوب دیدن بیاموزید.      زن ستیز ها، مذهبی های افراطی ، طرفداران کودک همسری ریپلای نکنن

آفرینافتخار آفرین😎

امیدوارم حسادت نکرده باشی🧿📿

میشه برای شفا و درمان لکنت دخترم یک حمد بخونی لطفا ....اگر خوندی از ته قلبم برات دعا میکنم عاقبت زندگیت اینقدر درخشان و پر از موفقیت بشه اینقدر ارامش وارد زندگیت بشه که بقیه برای دیگران تعریف کنن

دختر خالم ۱۴ سالگی ازدواج کرد شناسمشو زودتر درست کرد

چه اجباری بوده حالا!!

من همیشه فکر میکنم اینایی که دختراشونو ۱۴،۱۵ سالگی شوهر میدن چجور خانواده هایی هستن 

فقیرن؟ میخوان نون خور کم کنن

انقدر داغون و بی سوادن؟ و کلی سوال دیگه

من‌دور اطرافم این سن ندیدم

عنوانمو بخون 

منم ندیدم والا 

فقط اینجا میام میبینم

امیدوارم حسادت نکرده باشی🧿📿

😆😆🤣🤣🤣🤣

از دست تو