2777
2789
اگه برای حرمت نگه داشتنش میپرسیمیگن دو روز قبل و بعد شهادت ها مراعات کنید ولی اگه میگی چرا روضه هارو ...

ببین گیج شدم بخاطر روضه نمیگم من فک میکردم 20روز پشت سرهم هست الان میبینم گوگل بین دو دهه چند روز فاصله دارن دو دهه ینی بااین حساب 12آذر تموم میشه 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تلوزیون هم آرم مشکی یازهرا گذاشته من بی ایمان نیستم ولی نصف سالمون عزا داریه

عزیزم نسبت به روحیه ات عزاداری کن 

بعضی ها زیاد میرن هیئت و عزاداری میکنن و روحیه اش بهتر میشه و بعضی ها نه 

اصلا عزاداری اجبار نیست 

منم یه چندساله روحیه ام ضعیف شده کم عزاداری میرم و فقط ایام مهم حرمت نگه میدارم ،همین 

(آقایون لطفا شعور داشته باشید درخواست دوستی ندید🚫)     با خیلیا بخند ولی به هیچکدوم اعتماد نکن! 🍃      من حسابم ز همه مردم این شهر  جداست  / من امیدم به خدا بعد خدا  هم به خداست ❤️

فاطمیه دومدو روز قبل از شهادت و روز شهادت و دو روز بعد از شهادت رو حساب میکنن یعنی ۵ روز

این‌چیزی که میگی با چیزی که توی گوگل زده فرق داره

ببین تو گوگل زده بین دوتا دهه ۵ روز فاصله هس!

و تا ۱۲ آذر فاطمیه هس

ببین گیج شدم بخاطر روضه نمیگم من فک میکردم 20روز پشت سرهم هست الان میبینم گوگل بین دو دهه چند روز فا ...

ببین ما دوتا تاریخ شهادت داریم برای حضرت زهرا 

بین دو دهه هم نزدیک به یه هفته فاصله هست خب

ازون جایی که مردم تاریخ روضه هارو متفاوت میگیرن فک میکنی طولانی شده 

ولی از قدیم اینطور رسم بوده که دهه رو طوری میگرفتن که تا دوروز بعد شهادت دهه تموم بشه