2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خودم ندارم ولی شوهرم تجربه داره و من از بیرون می‌بینم چقدر فشار روشه به نظرم برای یه زن پیر کننده اس ...

عزیزم چجوریه فشار کارشون دقیقا

مثلا کدوم قسمت از کار ادیت کنندست؟؟؟

میخواستم وارد این کار بشم ولی خب واقعا دو دلم

عزیزم چجوریه فشار کارشون دقیقامثلا کدوم قسمت از کار ادیت کنندست؟؟؟میخواستم وارد این کار بشم ولی خب و ...

همیشه سرشون شلوغه. مشتری پر توقعه و باید احترام بهش بذاری، بالا و پایین شدن یه صفر زندگیتو زیر و رو می‌کنه، همیشه یه نفر بالاسرت منتظره و بهت استرس میده، بالا نرفتن تراز شعبه فشارش رو دوش کل کارمندای بانکه، نظارت سخت وجود داره، و جابه‌جایی که خودش فشار زیادی میاره ولی خوب مزایای مالیش خوبه و حقوقش متوسطه ولی کلا روزانه بعد از کار تا دو سه ساعت باید مغزت استراحت کنه.

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.
همیشه سرشون شلوغه. مشتری پر توقعه و باید احترام بهش بذاری، بالا و پایین شدن یه صفر زندگیتو زیر و رو ...

فشار کارش زیاده ولی خب حقوقش خوبه اما در کل مناسب هر دختری نیس ب نظدم حیف کاش میشد برم سمت بانک ولی ب سختیش نمی ارزه🥲🥲🥲🥲