2777
2789

گیر دادی به مادر ۴۲ ساله هرچی از دهنت در اومده گفتی گناه تو میکنی که وقتی آنقدر بی شعوری بچه دار میشی ببخت اون بچه ای که زیر دست و پای تو بزرگ بشه اگه خدا رو قبول داری از خدا بترس و توبه کن خیلی بد ذاتی...

پره از این آدما عقده هاشونو اینجا خالی میکنن

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

داستان چیه 

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
داستان چیه

یه خانم تایپیک زده که ناخواسته بچه دار شده در ۴۲ سالگی و دلش میخواد یه بچه دیگه داشته باشه هر چی تونست بارش کرد که آره تو چه ظالمی تو پیری بچه دار شدی به دومی هم فکر میکنی و خلاصه مسخرش میکرد

یه خانم تایپیک زده که ناخواسته بچه دار شده در ۴۲ سالگی و دلش میخواد یه بچه دیگه داشته باشه هر چی تون ...

دیوونن بعضیا 

بگو مگه تو میخوای بزرگ کنی یا خرجشو بدی 

یه سریا انگار فقط اومدن اینجا عقده هاشونو خالی کنن و برن 

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴