2777
2789

حالا چه اتباع چه کورد چه ترک چه هرررر چی .. فک نمیکنی ایراد از شوهر خودتونه ؟! فقط میپریر به بقیه که سرشو از راه بدر کرده ؟!  مگه بچه هس ک بشه گولش زد ؟! مرد متاهل خودش هرزه نباشه هر کی هم بیاد خودشو بپاش بندازه نگاشم نمیکنه . البته مشخصا استدلالتون اینه .. مرده دیگه ! چه مردی چه کشکی ؟! یه ذره غیرت داسته باشید مردای هرزه رو مث کنه نچسبید بهشون تا یاد بگیرن هر غلطی کنن زنه بازم پذیراشون نیس ! یکم مستقل بشید بهتر از هر چیزیه . اون مرد متاهل هر زه اگه زن و زنوگیش براش ارزش داشته باشه نمیره سراغ یکی دیگه .. کاش یکم از غیرت خود همون هرزه ها درین مورد یاد بگیرید ! خیانت ک هیچ ... چت کنید با یه مرد دیگه ببینید چجوری در حد مرگ کتک میخورید بعدشم با آبرو ریزی میندازتون بیرون ! دمش گرم نمیگه سر زن رو از راه بدر بردن ! میگه زنه خراب و هرزه بود ک رفت . ک خب راستم میگه . صرفا به اتباع یا غیره کار ندارم . کلی بود حرفم . و خب طبق افکار خودتون .. ببین چیه اون دخور از تو سر تره 🤷‍♀️ حالا بپرید بهم . بپرید به هرررر کی دوسدارید 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏

نخوندم ولی ایراد فقط از شوهره نبودها این داستان دو طرف بوده هم زن هم مرد مقصرن

من عاشقِ؛ کانروس کثیف ، زرشک پلو ، لاک های تیره ، ریاضی ، شوری نمک ، لباس های نخی ، ابر ها ، تاریخ ، گوشواره های اویزون ، فلسفه و منطق ، مژه های بلند ، ادبیات ، چای ، اسمون و هر چیزی که به اسمون مربوطِ ، زبان های مرده ، کتاب های مقدسِ ادیان وَ وسواس هستم.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

غلط کرده دختره اتباع گورشون را گم نمیکنن از این کشور برن 

اشغالها توجنگاینهمه مردم را کشتن گوه میخورن تو این کشورن هنوز 

همبن مونده به خودشون اجازه بدن به خانواه های ایرانی هم دست درازی کنن  

استلتر تو هم بفهم از هر کس و ناکسی حمایت نکن اینه پاش بیفته نه به به بچه ی تو رحم دارن نه پدرت نه همسر و برادرت 

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏

اگه شماره بده یا بگیره  فرقی ندارع دو طرف مقصر هستند یکی داده یکی گرفته 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

دقیقا

تو دنیا این همه زن با اخلاقیات و فرهنگ مختلف وجود داره

انتظار دارن همه‌ی زن ها فرشته باشن ولی به شوهرشون حق میدن که پاش بلغزه‌.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

همینو بگو حالا اتباع رو زنگ زدی اومدن بیرونش کردن 

باقی زن و دخترا رو هم میخوای قل و زنجیر کنی که شوهرت اقفال نشه؟

اون شوهر اگه وفادار بود وقتی دختر پیشنهاد داد میگفت برو زنیکه من زن دارم دفعه دیگه ببینمت ....

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

همینو بگو حالا اتباع رو زنگ زدی اومدن بیرونش کردن باقی زن و دخترا رو هم میخوای قل و زنجیر کنی که شوه ...

بقه مهم نیست اینها حق ندارن پاشونو از گلیمشون دراز کنن اینقد تو سری خور تباشید دیگه مونده این  مزدور ها زندگیهاتون را خراب کنن لتبدم بخاطر این اشغال انتظار دارید اون خانم هز شوهرش طلاق بگیره و بچه هاش رادربه در کنه

ندیدی پول گرفتن مردم را بکشن چی میگید

تو تاپیک نبودم ، اگه ارتباط بگیره مرد بله  هردوطرفن ولی من زنه بیمارم دیدم که نگاه نمیکنه طرفش اهلش هست یانه فقط میخواد کرم بریزه که اون زنو باید از حسابی از خجالتش درامد و شعاردادنوگذاشت کنار

تو تاپیک نبودم ، اگه ارتباط بگیره مرد بله هردوطرفن ولی من زنه بیمارم دیدم که نگاه نمیکنه طرفش اهلش ...

دقیقا

اگه شماره بده یا بگیره فرقی ندارع دو طرف مقصر هستند یکی داده یکی گرفته

مستقل ک باشی و بخاطر پول مجبور به موندن با مرد نباشی .. اونوقت متوجه میشی ک اونی ک بهت پتعهد باید باشه نیس و نمیخوادت ! و نمیشه مقصر طرف مقابل رو دونست 

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
قبول دارم حرفتون درسته

بشین بابا مهر شاد من اگر همچین کیسی به برادرم شماره بده کشتمش که به خودش اجازه داده به زندگی  یک ایرانی جسارت کنه

بهتون پناه دادن بتمرگید سرحاتون نمک نشناسها والا هم گم شید کشور خودتون