2777
2789
عنوان

جراحی عمل بینی

75 بازدید | 13 پست

بچه ها من ۶ روز پیش جراحی کردم.میدونم الان خیلی ورم دارم ولی سوالم اینه که من نوک بینیم باد کرده و دراز شده یعنی وقتی از زیر بهش نگاه میکنم.در صورتی که عکس از داخل اتاق عمل دارم پایان کار اصن اینجوری نیست. تو تاپیک قبلیم هست پاک نشده.الان این به خاطر ورمه؟ کی خوب میشه؟

کلا ورم خیالت راحت اصلا نگاه نکن حداقل ۶ ماه دیگ

پیش کی و چقد 

حرف کسی اصلا برام مهم نیست و آرامشم رو بهم نمیریزم😀 هرکی هم توهین کنه و هی ریپلای کنه جواب نمیدم و نی نی یار رو صدا میکنم. کاربری هم دست دو نفره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید خب سوالام مسخره باشهاول اینکه چقدر درد داشتشماهم میترسیدی به هوش نیایدوران نقاهتش غیر تحمله؟

من در حدی میترسیدم به هوش نیام که داشت گریم میگرفت.راستش برای من دوره نقاهت درد هم داشت.در کل سخت بود برام.شایدم به خاطر سن و سال من ۳۲ سالمه اکثرا که میگن هیچ سختی نداره تو دوره ی ۲۰ سالگی این عملو انجام میدن

من ۱۸سالمه به نظرتون دوسال دیگه عمل کنم خوبه؟

والا الان کلا حالن رو فرم نیست.هم خیییلی ورم کرده بینیم هم کلا تحت فشارم حس میکنم بینیم زیر چسب داره میترکه. حس میکنم اگر واقعا نیازه بینیتو عمل کن وگرنه دستش نزن

والا الان کلا حالن رو فرم نیست.هم خیییلی ورم کرده بینیم هم کلا تحت فشارم حس میکنم بینیم زیر چسب داره ...

بینیم بدک نیست البته بقیه میگن خوبه

ولی اعتماد به نفسمو گرفته تو جمع نمیتونم صحبت کنم

باید عملش کنم فقط میترسم به هوش نیام