رفیق صمیمیم چند ساله میگ قسط میدم میگم قسط چی میدی رو نمیکنه کلا خیلی مشکوک میزنع اونوقت من انقد دهن لقم جو میگیرتم همه چیو لومیدم چرا من اینطوریم آخه
تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو یه لبخند گشاد بزن اینجوری آفرین الاان خوشگل شدی دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...
تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو یه لبخند گشاد بزن اینجوری آفرین الاان خوشگل شدی دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...
وقتی نمیگه ، یعنی نمیخواد چیزای خصوصی زندگیشو دیگران بدونن . شما فوضولی که ازش میپرسی ؟تو مختاری مس ...
چقد بی تربیتی که با این لحن باهام حرف زدی خودش همه چیو از من میپرسه اونوقت نم پس نمیده تو چی میدونی که اومدی قضاوت کردید عقده گشایی کردی مشکل روانی داری؟
خب خوبه دیگه.. ادم که نباید همه چیشو بگه مخصوصا تو این دوره زمونه که هرچقدر زندگی پرایوت تری داشته ب ...
بله به شرط اینکه خودش زندگی مارو نپرسه خودش همه چی میپرسه اونوقت خودش هیچی نمیگه این بده
یاد اون توییته افتادم دختره میگه با یکی دوست شدم از آبله مرغون ۷سالگی تا دراماهای خانوادگی همه رو گفتم با ۵ ۶ نفر میربتیم بیرون بار چهارم پنجم گفتم با اینا کجا آشنا شدی گفت برادر خواهرامن
در خدمت پیغامگیر آقای مار هستیم 🐍 پند امروز برای پاکسازی روح شما : باید از تفاوت ها عبور کرد و به اشتراکات رسید 😌ناماسته قربت الا الله بااااااااااااااای🐍