2777
2789
عنوان

چقد بعضی ها تودار و مرموزن

313 بازدید | 29 پست

رفیق صمیمیم چند ساله میگ قسط میدم میگم قسط چی میدی رو نمیکنه کلا خیلی مشکوک میزنع اونوقت من انقد دهن لقم جو میگیرتم همه چیو لو‌میدم چرا من اینطوریم آخه 

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
آخ آخ چقدر درکت کردم چرا بعضی اینقدر مارموزن

فک کنم درستش همونه ما ساده ایم

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی نمیگه ، یعنی نمیخواد چیزای خصوصی زندگیشو دیگران بدونن  . شما فوضولی که ازش میپرسی ؟

تو مختاری مسائل زندگی خودت رو به دیگران بگی یا نگی

ولی نباید انتظار داشته باشی بقیه هم مثل تو رفتار کنن که 

پس تو کار دیگران دخالت نکن 

وقتی نمیگه ، یعنی نمیخواد چیزای خصوصی زندگیشو دیگران بدونن . شما فوضولی که ازش میپرسی ؟تو مختاری مس ...

چقد بی تربیتی که با این لحن باهام حرف زدی خودش همه چیو از من می‌پرسه اونوقت نم پس نمی‌ده تو چی میدونی که اومدی قضاوت کردید عقده گشایی کردی مشکل روانی داری؟

خب خوبه دیگه.. ادم که نباید همه چیشو بگه مخصوصا تو این دوره زمونه که هرچقدر زندگی پرایوت تری داشته ب ...

بله به شرط اینکه خودش زندگی مارو نپرسه خودش همه چی می‌پرسه اونوقت خودش هیچی نمیگه این بده

خب شما نباید بگی. 

البته بعضی ها هم یه جوری اطلاعات بروز نمی دن ادم متعجب می مونه انگار طرف جاسوس سازمان سیا هست.  دیگه یه حرف هایی چیز خاصی نیست گفتن و نگفتنش 

یه عده انقدر علاف هستن که راه میافتن دعوا که چرا نظر مخالف من لایک کردی! 😂 در این حد عجیبند!

یاد اون توییته افتادم دختره میگه با یکی دوست شدم از آبله مرغون ۷سالگی تا دراماهای خانوادگی همه رو گفتم با ۵ ۶ نفر میربتیم بیرون بار چهارم پنجم گفتم با اینا کجا آشنا شدی گفت برادر خواهرامن

در خدمت پیغامگیر آقای مار هستیم 🐍 پند امروز برای پاکسازی روح شما : باید از تفاوت ها عبور کرد و به اشتراکات رسید 😌ناماسته قربت الا الله بااااااااااااااای🐍

اره منم همین طوری بودم الان اول فک میکنم بعد حرف میزنم 😍

تازه ازش هم تشکر میکنم ک باعث شده یاد بگیرم هرحرفی رو بجز خودت نباید ب کسی بگی .

بعضیاتون خیلی باحالید مرسی ک هستید✅🌱

دقیقا منم قبلا یه رفیق داشتم اینجوری بود 

خودش باید از جیک و پوک زندگیمون خبر میداشت 

ولی ما نباید ازش چیزی میپرسیدیم 

اگرم چیزی رو نمیگفتیم براش قهر میکرد 

پرورده کوردم❤
بله به شرط اینکه خودش زندگی مارو نپرسه خودش همه چی می‌پرسه اونوقت خودش هیچی نمیگه این بده

اگه این طوری هست تو هم دیگه چیزی براش نگو.  

چطور اطلاعات خودش نباید فاش بشه و مهم و با ارزش هست ولی زندگی تو بی ارزش هست و باید تا تهش شکافته و نخ نما بشه ؟ 

یه عده انقدر علاف هستن که راه میافتن دعوا که چرا نظر مخالف من لایک کردی! 😂 در این حد عجیبند!