2777
2789
عنوان

چقد بعضی ها تودار و مرموزن

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 29 پست
یاد اون توییته افتادم دختره میگه با یکی دوست شدم از آبله مرغون ۷سالگی تا دراماهای خانوادگی همه رو گف ...

🤣🤣🤣

یه عده انقدر علاف هستن که راه میافتن دعوا که چرا نظر مخالف من لایک کردی! 😂 در این حد عجیبند!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب شما نباید بگی. البته بعضی ها هم یه جوری اطلاعات بروز نمی دن ادم متعجب می مونه انگار طرف جاسوس ساز ...

یچیزایی پنهان می‌کنه ک واقعا چیز خاصی نیست ولی خودش همه چیو میپرسه

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
بله به شرط اینکه خودش زندگی مارو نپرسه خودش همه چی می‌پرسه اونوقت خودش هیچی نمیگه این بده

خودت میگی وقتی میپرسی اون جوابت رو‌نمیده 

تو چرا جوابشو میدی؟ تو‌ هم مثا خودش بپیچون، چیزی که عوض داره گله نداره

درستش اینه از جزئیات زندگیت دیگران رو ‌باخبر‌ نکنی البته طبق تجربه‌ی خودم میگم 

دقیقا منم قبلا یه رفیق داشتم اینجوری بود خودش باید از جیک و پوک زندگیمون خبر میداشت ولی ما نباید ازش ...

دقیقا همین طوریه نمی‌دونم چرا یک سری عقده ای اومدن بمن گفتن فوضول

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
اگه این طوری هست تو هم دیگه چیزی براش نگو. چطور اطلاعات خودش نباید فاش بشه و مهم و با ارزش هست ولی ...

مگ جاسوس هستیم بیخیال اصلا این چیزا واس منم مهم نیست ولی خنده داره یکی پنهان کار باشه خودش آمار دربیاره 

خب چرا باید بگه؟مگه نمیگی وقتی می‌پرسی قسط چی میدی،جواب نمیده؟تو هم مثل خودش باشاونم پرسید جواب ندهد ...

خودش هی میاد میگه قسط دارم بنظرم اگر نمی‌خواد کسی بفهمه لزومی نداره بگه قسط دارم قسط دارم آخه بحث پول هم نبود که بگه ندارم چون قسط‌میدم یهویی خودش میگه قسط دارم آدم خب میگ قسط چی نمیگه

دقیقا همین طوریه نمی‌دونم چرا یک سری عقده ای اومدن بمن گفتن فوضول

نه قربونت فضول نیستی دلخور نشو 

شاید اول فک کردن اون چیزی نه می‌پرسه نه میگه همش شمایی که کنجکاوی 

ولی تو پیام بعدی توضیح دادی که اون می‌پرسه ولی از خودش هیچی لو نمی‌ده 

پرورده کوردم❤
نه قربونت فضول نیستی دلخور نشو شاید اول فک کردن اون چیزی نه می‌پرسه نه میگه همش شمایی که کنجکاوی ولی ...

بالاخره آدم باید مطمئن بشه بعد توهین کنه به یک نفر فقط اون ۶ نفری که لایک کردن انگار با توهین به انسان ها تخلیه روانی میشن 

منم یه رفیق دارم همینه تود دار موزی بعضی وقتا فکر میکنم خیلی مرموزه خیلی ادعاش زیاد میشه که دوست صمیمی منه وهمه چیه من میدونه بعد چند سال ولی یه وقتهایی غیبش میزنه یا زنگ بزنم خونش سریع گوشیو که ور میداره زود میگه مهمان دارم قطع میکنه به نطر شما بی ادبی نیست

منم یه رفیق دارم همینه تود دار موزی بعضی وقتا فکر میکنم خیلی مرموزه خیلی ادعاش زیاد میشه که دوست صمی ...

چرا دیگ بنظر من توهینه خودشون همچی میپرسن ولی هیچی نمیگن

چرا دیگ بنظر من توهینه خودشون همچی میپرسن ولی هیچی نمیگن

من میگم اذم بهتره یه احوال پرسی بکنه بعد بگه منم مهمون دارم خوب منم قطع میکنم خیلی اذن پر مداعا هست آدما نمیدونم جرا اینجوری شدن

خودش هی میاد میگه قسط دارم بنظرم اگر نمی‌خواد کسی بفهمه لزومی نداره بگه قسط دارم قسط دارم آخه بحث پو ...

خب خودت هم همین مدل باش

بهش توضیح نده 

کلا لازم نیست آدمها از جزئیات درآمد و هزینه و .... اشخاص چیزی بدونن 

مثلا بقیه میدونن که من شاغلم پس درآمد دارم، ممکنه پیش بیاد بگم حقوق گرفتم، ولی چه لزومی داره بگم ماهی چند؟ حالا چون گفتم حقوق گرفتم باید بگم چقدر و چطوری خرج کردم؟

یا خونه اجاره ای هستم، میگم اجاره میدم. ولی چرا باید بگم ماهی چند؟

کلا یه سری چیزا حریم خصوصی افراده

کلیات رو توضیح میدن، جزئیات رو نمیگن

که البته کار خیلی درستی هم هست

به این افراد هم باید مثل خودشون جواب داد، جواب در حد کلیات و چیزایی که مشخصه. نه جزئیات...

خب خودت هم همین مدل باشبهش توضیح نده کلا لازم نیست آدمها از جزئیات درآمد و هزینه و .... اشخاص چیزی ب ...

اره اشتباه کردم دیگه نمیگم ممنونم