2777
2789

من به خیاط گفتم برای امشب عروسیه حتما کارو تحویل بده شاگردش زنگ زده مادرش فوت شده کارت ناقصه بیا ببر جای دیگ منم سرکار نمیتونم 

از طرفی خودش زنگ زده و شاگردش طلبکارانه انگار مقصر منم نه عذرخواهی ای نه چیزی 

منم کارو ناقص تحویل گرفتم بیعانه یه تومن دادم ولی بابت عدم تحویل کار در موعد مقرر و به صورت تموم شده مابقی رو نمیخام بدم ولی خیاط گفته به نسبت مانده کار کم کن بقیشو بده 

نظر شما چیه 

امشبم نمیدونم چی بپوشم ناراحتم خیلی

یه صلوات میفرستین برام لطفا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پولشو بده عزیزم نزار حق الناس گردنت باشه اگه تهرانی میتونی بری نازی آباد لباس اجاره کنی برای امشب

چه حق الناسی ؟ مطابق قانون تازه کسی اگر تعهد به تحویل کار در موعد مقرر داشته باشه و نتونه تحویل بده باید خسارت و پولو بده حالا من یه تومن بیعانه هم دادم خسارتم ک پیش کش ولی واقعا این نامردیه 

چه حق الناسی ؟ مطابق قانون تازه کسی اگر تعهد به تحویل کار در موعد مقرر داشته باشه و نتونه تحویل بده ...

درکت میکنم عزیزم ادم ناراحت میشه 

عهد کردم که به غم؛فرصت جولان ندهم!🌱✨

نه عزيزم نبايد چيزي بدي . حق الناس بيعانه هم گردن ايشون

بخدا  صد بار تاید کردم امشب عروسیه حداقل دوشنبه تحویل بده نداد الانم جوری طلبکار بود تعجب کردم انگار من مامانشو کشتم 

بخدا صد بار تاید کردم امشب عروسیه حداقل دوشنبه تحویل بده نداد الانم جوری طلبکار بود تعجب کردم انگار ...

لباسو تحویل نگیر. لباس نیمه کاره رو کسی برات درست نمیکنه که، اگرم قبول کنه بهونه میاره که ایراد از خیاط اصلی بوده.

شما که به هرحال نمیتونی برا عروسی بپوشیش، بگو هر موقع تونست خودش تکمیل کنه و بعد حق الزحمه اش رو بده.

شاید اصلا زده لباستو خراب کرده، بعدا چطور میخوای اینو ثابت کنی؟

اگر تا ابد هوای دیدنت نیفتد از سرم چه کنم؟!

نه بابا میگفت پولمو از مقداری ک خیاط جدید میگیره کسر کن پی بده در این حد پروعه

خیاط جدیدپیداکردی؟کسی پیدانمیشه لباس نصفه قبول کنه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

سلامعه شمام حرف منو زدی

سلام به روی ماهت اسمتوندیدم پستتوخوندم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

لباسو تحویل نگیر. لباس نیمه کاره رو کسی برات درست نمیکنه که، اگرم قبول کنه بهونه میاره که ایراد از خ ...

عزیزم مجبور به تحویل شدم خیلی ناراحتم 

بعد میدونی یه لباس ساده رو گفت 3500 یه تومن بیعانه دادم موقع پرو قسمت سینش بد وایساد گفت میتونم خطشو برداشم با باقیمونده پارچت باید 500 هم اضافه بذدی بهم 

الانم بجای اینک بفکر عدم تعهدش باشه بفکرش پولش بود و یه عذرخواهی هم نکرد