2777
2789

من باید تو ظرف ها چیزی براشون برگردونم؟

من جهیزیه ام 💁                                                          ای ببخشید اشتباه شد منظورم این بود که من در حال خرید جهیزیه ام 🥺😍.                                                        لطفا کوچیک ترین نکته در مورد خرید جهیزیه ،مارک وسایل رنگ وسایل یا هر چیزی که می دونید اما فک میکنید بی ارزش هست به من بگید اخه کسی رو ندارم که نظر بده و راهنمایی ام کنه 😔                                                                      در حال حاضر دارم در مورد خرید خرد کن برقی و چرخ خیاطی اطلاعات جمع میکنم هر اطلاعاتی داشتید لطفاً بهم بگید               ممنون دوستای گلم 💐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله

من نبات و شکلات میذارم

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

معلومه که بله

ولی جالب بود همه نوشتن نبات 😂 چرا ؟ ما نبات نمیدیم.... هیچوقت یه چیز ثابت نیست ولی حتما با یه چیزی بهش برمیگردونیم

اما بامزه هست همه نبات نوشتن 😂 ندیدا بودم تا حالا

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊