2777
2789
عنوان

مامانم میخاد مادرشوهرمو دعوت کنه

188 بازدید | 16 پست

حالا اصلا اهل رفت و امد نیستا، اونبار فهمید مادرشوهرم اومده خونمون و خون به جگرم کرده ازون روز میگه دعوتش کنم، جالب اینه اصلا توان پذیرایی هم نداره دست و پاشو گم می‌کنه گند میزنه میگه یه روز هماهنگ کن خودتم باشی، آخه به من چه؟ خیلی خوشم میاد ازش؟ تو خونه خودم کم پذیرایی میکنم ازشون؟ با این پسر گند اخلاقش از دیشبه سر هیچ و پوچ قهر کرده... چه گیری افتادم از دست اینا

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

میخواد نمک گیرش کنه؟؟

اونوقت اینجوری خوشبحال مادرشوهرت میشه 

وقتی توهین میکنی جوابتو نمیدم به این دلیل نیست که کم آوردم..اگه منم مثل تو بی ادب باشم اونموقع فرق منو تو چیه؟پیاماتم نخونده پاک میکنم😊😊😊

دعوتش کنه ک چی بشه

میخواد خون ب جیگرش کنه

یا میخواد یگه خوب کردی

اول هدف باید معلوم باشه🤭

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  

بگو صلاح نمیدونم ارتباطی داشته باشید 

دعوت کنی هم من و شوهرم نمیاییم 

چطوری بدون رضایت و واسطه تو‌ با مادرشوهرت در ارتباطه ؟

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

نمیدونم واقعا هدفش چیه

شاید دیده داره اذیتت میکنه گفته صدا کنم نمک گیرش کنم بخاطر توهست دیگه

وقتی توهین میکنی جوابتو نمیدم به این دلیل نیست که کم آوردم..اگه منم مثل تو بی ادب باشم اونموقع فرق منو تو چیه؟پیاماتم نخونده پاک میکنم😊😊😊

مادر من انقد سادس که... نه بابا اصلا به روی خودشم نمیاره

پس دعوت کردن فقط طرفو جسورتر میکنه

ولش کن 

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
بگو صلاح نمیدونم ارتباطی داشته باشید دعوت کنی هم من و شوهرم نمیاییم چطوری بدون رضایت و واسطه تو‌ با ...

فامیلن ولی خب رفت و امد نیست به اون صورت الان گیرداده دعوت کنم، چند بارم به من گفته که کی میتونید بیاین 

فامیلن ولی خب رفت و امد نیست به اون صورت الان گیرداده دعوت کنم، چند بارم به من گفته که کی میتونید بی ...

همون 

آخه ما غریبه ایم . مامانم و مادرشوهرم نه تلفنی از هم دارن نه آدرس نه خبر 

آخرین بار سر عقد ما همو دیدن . ۱۳ سال پیش 😅🤣🤦

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

همون آخه ما غریبه ایم . مامانم و مادرشوهرم نه تلفنی از هم دارن نه آدرس نه خبر آخرین بار سر عقد ما هم ...

شما هم عجیبین😂😂 ما هم عروسمون غریبن ولی مادرم با مادرش درارتباطه تلفنی اونبار راهشون افتاده بود شهرشون رفت سر زد بهش