2777
2789
عنوان

از همکلاسی های مدرسه ت چخبر

| مشاهده متن کامل بحث + 707 بازدید | 80 پست
تو همون دبیرستان هم از همشون بدم میومد بعد از گرفتن دیپلم همههه رو بلاک کردم به جاش کلی دوست خوب دار ...

وای منم همش حس می کردم با اینا دوست نشدم بدبخت خواهم شد و جوری تلقین می کردن که من ادم باحالی نیستم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همکلاسیم خیلیاشون متاسفانه رفتن از ایران .

تک و توک موندیم اونهایی هم که موندن همشون دکتر مهندسن. کار و بار درست حسابی دارن

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷

من داشتم دختر دایی همش مقایسه می شدم به من می گفتن بدبخت می شی اون از تو خیلی جلو می زنه تو زندگی حت ...

امان از دختر دایی و زن دایی 

من کلاس هشتم بودم بعد زنداییم به مامانم میگفت دیگه دخترتم میره قاطی مرغابی ها که منظورش این بود که ازدواج کنم 

یعنی این بشر اولین نفر بعد امتحانات نهایی بعد از کنکور بعد نتایج انتخاب رشته به مامانم زنگ میزنه 

امان از دختر دایی و زن دایی من کلاس هشتم بودم بعد زنداییم به مامانم میگفت دیگه دخترتم میره قاطی مرغا ...

من خودش زنگ نمی زد گوشی می داد به دایمم زنگ یم زد باورت می شه بهم گفته بود حتی مجاز هم نمی شه چه برسه اینده خوب همشون اینو می گفتن دیگه برادرم بر گرده بگه شوهر خوبی هم نمی کنی بدبخت از بقیه انتظاری نمی رفت🤣

یه همکلاسی داشتم خیلی تنبل بود

اصلا براش مهم نبود نمرش

هیچی براش مهم نبود

ما مدرسمون شاهد بود چادر میذاشتیم یهو میدیم وسط کلاس چادر پهن کرد ته کلاس خوابید😑😑😑

اون الان خبرشو دارم ک کاناداست😂

شاگرد زرنگ کلاسمونم گیر یه آدم عوضی افتاد ک داغون شد و در ب در

امان از دختر دایی و زن دایی من کلاس هشتم بودم بعد زنداییم به مامانم میگفت دیگه دخترتم میره قاطی مرغا ...

بعد من قبول شدم اون نشد رفت دنبال علاقه اش طراحی همه فامیل می گفتن پزشکی اشباع شده و ادم نباید تک بعدی باشه 🤣 بازم اون موفق تره از نظرشون

حلا انقدر سنگشو به سینه میزدن چیکاره شد خانوم

چند سال پشت موند قبول نشد رفت طراحی خوند بعد دوران کنکورش مادر می گفت هجده ساعت می خونه در می بینده فقط شام می یاد بیرون و..  من گفتم دو رقمی می شه ایشون🤣

یه همکلاسی داشتم خیلی تنبل بوداصلا براش مهم نبود نمرشهیچی براش مهم نبودما مدرسمون شاهد بود چادر میذا ...

بخدا همین تنبلا شانس دارن 

یعنی امسال کسایی که من میگفتم اینا صددرصد قبولن پشت کنکور موندن بعد بقیه همه دندون و پزشکی قبول شدن