2777
2789
عنوان

از همکلاسی های مدرسه ت چخبر

| مشاهده متن کامل بحث + 707 بازدید | 80 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوستای قبلمو حذف کامل کردم هرچی بهم میگن چرا دیگه نمیای توی جمعمون چرا دیگه نمیبینمت فقط میگم نمی‌رسم همین چیزایی ازشون دیدم که بدون گفتن اینکه تو این کارو کردی حذف کردم ..... واصلا اصلا دیگه برام مهم نیست دوستای جدیدم خانوادم هستن رفت و آمد خانوادگی داریم به نظر من دوستا به قبل و بعد از ازدواج تقسیم میشن 

خسته خسته منم دعا کنید زودتر سرپا بشم

خبر ندارم از همکلاسیام ولی اینجوری نبودن بعدا فهمیدم تو جه ندرسه ای درس خوندم جقدر سطح خانواده ها با ...

اره عزیزم بستگی به مدرسه و جوش خیلی داره مثلا دوستای الانم خاطرات خیلی خوبی دارن ولی تو شهر ما بهترین مدرسه هم فضاش مسموم بود🤕🫥

هنووووز باهامه ولم نمیکنه @مادریاسام‍ چخبر از مدرسه،😝🤣🤣🤣

فکر کردم سنتون کمه ماشالا بهتون پایدار باشید🥰 ذوق می کنم اگه بچه های کلاس ما هم اینقدر بدجنس نبودمما مثل شما می شدیم

فکر کردم سنتون کمه ماشالا بهتون پایدار باشید🥰 ذوق می کنم اگه بچه های کلاس ما هم اینقدر بدجنس نبودمم ...

مرسی عزیزم....چرا فک کردی سنم کمه ؟؟

daigo.ir/secret/11901541348 عشقممممم فقط امینم و تمام ❤️❤️❤️

نه خدایی دخترای خوبین تازه منم که قبول نشدم همش روحیه میدادن واسه سال بعد انشالله منم امسال قبول شم

انشالاه والا من یه سال قبول نشدم عالم ادم تو اون یه سال قبول شده بودن🤣 منم افسرده شده بودم