2777
2789

حس میکنم تمام گره های کور زندگیم بخاطر دو مورد هست 

یکی اینکه نماز نمیخونم 

دوم این که با پدر و مادرم خیلی بحث میکنم در حالیکه خدا گفته ٱف نگین حتی ...

الان چجوری جبران کنم؟ خدا میبخشتم ؟

میشه برام صلوات بفرستی؟ فرستادی بهم بگو منم برات آیت الکرسی میخونم و صلوات میفرستم ♥️ حالم خوب نیست... جواب توهین و بی احترامی رو به هیچ وجه نمیدم  🫂❤️

حتما میبخشه 

فقط 16 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از الان مهربون باش

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

لابد پدر و مادرتم گیر میدادن بهت رو مخت میرفتن الکی گ ادم بحث نمیکنه

این افکار احترام ب پدر مادر نمیدونم چرا کردن تو پاچمون

وقتی اونا احترام نمیذارن چرا ما باید احترام بذاریم

اگه مخالف نظرمی ریپلای نکن😁 
خدا فقط درباره حق خودش مسئوله

خب گفتم چجوری جبران کنم برای پدر مادرم؟ 

میشه برام صلوات بفرستی؟ فرستادی بهم بگو منم برات آیت الکرسی میخونم و صلوات میفرستم ♥️ حالم خوب نیست... جواب توهین و بی احترامی رو به هیچ وجه نمیدم  🫂❤️

حتما میبخشه

امیدوارم 

لابد پدر و مادرتم گیر میدادن بهت رو مخت میرفتن الکی گ ادم بحث نمیکنهاین افکار احترام ب پدر مادر نمید ...

منم یه زمانی همینجوری میگفتم ولی الان پشیمونم 

لابد پدر و مادرتم گیر میدادن بهت رو مخت میرفتن الکی گ ادم بحث نمیکنه این افکار احترام ب پدر مادر نم ...

دقيقا پدر مادرم منو ادم حساب نميكنن واقعا ناراضي ان و دوست ندارن بيام خونشون يا كلا ميدونم من ميدونم به خاطر چي ازم متنفرن و حسي بهم ندارن منم سر عنق دلشون ميدونم چيكار كنم كه بسوزن

حتما که خدا میبخشه. اگه جبران کنی. رضایتشون و جلب کن، از خودت راضیشون کن. کاری داشتن انجام بده. جوابشونم نده. باور کن اتفاقی نمیوفته. اگر اشتباه میکنن، فکر کن بچه‌ان. باهاشون مهربون باش. نمازاتم حتمااااا بخون گل