2777
2789
من که دوست داشتم تایپک میزد از غذا هاش میزاشت انرژی مثبت داشتنمیدونم چیشد دعوا و...

آدمای حسود عزیزم حسوووووووود 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
واقعا فیک بود؟!اخه مردم چرا فیک میسازن 😕

من کاربر jnjnjnهستم 

همون کاربر نداااخام که مادرزنو اذیت کرد برای منم چت ساخت 

گذاشت سایت نی نی یار اومد گفت ساختگیه 

دوستان برنامه شو پیدا کردن ساختن 

الان عوضی گم شده رفته 

البته با کاربری اصلیش اینجاست 

بعد اینکه عکسمو دید باهام دشمن شد 

زبانم قاصر است از این همه عشق و شوق و کششی که نسبت بهت دارم تمام من:) یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)🎀🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر کاربرjnjnjnjnهستم تا دوماه تعلیقم و با این کاربری فعالیت میکنم به امید خدا ... ♡

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فک نکنم من حس کردم یه خانوم سن و سال داری بود بنده خدا خیلی بد باهاش اینجا حرف میزدن یه عده...

من عکس شو دیده بودم بهش نمی‌خورد فیک باشه اتفاقا تاپیک هاشو هم دوست داشتم نمیدونم بنده خدا چی شد یه عده باهاش بد شدن 

آدمای حسود عزیزم حسوووووووود

بله بقیه حسادت میکردن به ایشون 

چون ماها ادب ایشون رو نداریم

به بقیه نمی‌گیم نازا

به بقیه نمی‌گیم پیر 

به بقیه اندام بچه مون رو حواله نمیدیم

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

بنده خدا مقاومت میکرد به نظرم سایت دست چند نفر خاصه ی سری هستن موج راه میندازن

دقیقا خودت فهمیدی کیارو میگم

زبانم قاصر است از این همه عشق و شوق و کششی که نسبت بهت دارم تمام من:) یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)🎀🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر کاربرjnjnjnjnهستم تا دوماه تعلیقم و با این کاربری فعالیت میکنم به امید خدا ... ♡

قفل کن عزیزم الان میان 

هرچقدر میخواین خودتونو گول بزنین این ادم یه نوجوون بود که عکس های مادرشو یا مادربزرگشو یا عمه عمویی زن عمو میذاشت روش زندگی اونا رو بیان میکرد و شاخ و برگ میداد  شمام اینجا براش عش و ضعف میکردین گاهی اوقاتم پاشنه دهنشو میکشید و همه رو اباد میکرد 

دقیقا مثل البالو خانم زرنگ و فزوغی و امثالهم  بود رفتارهاش که هردواعتراف کردن نوجوونن وعکس های خانوادشونو میذاشتن اونم چون یه کاربر میخواست شکایت کنه ترسید والی ادامه میداد

کسی که هفت تا بچه و عروس داماد داره روزز ده ساعت کف سایت میچرخید😅😅😅

البته کل ماجرا فاقد اهمیته اما واقعا نمیدونم همچین دری وری هایی چه حسادتی داره!!!!

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

بله بقیه حسادت میکردن به ایشون چون ماها ادب ایشون رو نداریمبه بقیه نمی‌گیم نازابه بقیه نمی‌گیم پیر ب ...

؟! 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
این تاپیک رو بخونید کاربری های ایشون رو می‌بینیدhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/17049728/س ...

من اینو دیدم قبلا 

ولی خودتونو در جریانید که همون ندااا خانوم چخ بلایی سر من آورد الکی الکی