2777
2789
عنوان

نگاه جامعه به زنان بیوه

927 بازدید | 10 پست

قبل از هر چیزی بگم من خودم قبلا متارکه کردم

و واقعا احساس میکنم اصلا نگاه درستی به زنان بیوه نیست

با این همه ادعای تمدن هنوز فرصت طلبانه به این قضیه نگاه میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم بیوه یعنی شوهر مُرده .منظورت مطلقه ی؟

اگه یه روزی نوم تو تو گوش من صدا کنه دوباره باز غمت بیاد که منُو مبتلا کنه به دل میگم کاریش نباشه … بذاره درد تو دوا شه بره توی تموم جونم … که باز برات آواز بخونم

متاسفانه نگرشیه که تو جامعه رواج داره .ولی رفتار اون خانم خیلی میتونه تاثیر گذار باشه .

اگه یه روزی نوم تو تو گوش من صدا کنه دوباره باز غمت بیاد که منُو مبتلا کنه به دل میگم کاریش نباشه … بذاره درد تو دوا شه بره توی تموم جونم … که باز برات آواز بخونم
یه استادی داشتیم میگفت گرگ وقتی میخواد شکار کنه لباس شکار براش مهم نیست

اینم حرفیه.

من وقتی 4 سالم بود پدرم فوت کرد، ما تنها تهران زندگی میکردیم و همه خانواده پدری و مادری شهرستان بودن، اون زمان اونا فکر کرده بودن که دیگه بعد این قضیه ما تهران موندگار نیستیم و میریم شهرستان، حتی پدرمم اونجا خاک کردن

مادرم معلم بود، ما هم از یه خانواده خیلی سرشناس شهرمون هستیم. ولی اییییینقدر نگاه های بدی وجود داشت که مامانم همه رو ول کرد و برگشت تهران، باز تهران بهتر بود و قابل تحمل تر

حالا این داستانا برای سال 68،69 هستش

من فکر میکردم الان بهتر شده باشه

یک روز... آخرین کسی که تو را می‌شناخت... خواهد مرد... و خاطره‌ی تو فراموش خواهد شد...!