2777
2789

بخصوص کسی که طلاق گرفته حالا هر چند چن ماه بیشتر نامزد نبودن اما خیلی ناراحت شدم 

به آدم واقعا بر میخوره 

اول‍‌ی‍‌ن آرزوی‍‌ی ک‍‌ح ازش م‍‌ت‍‌ن‍‌ف‍‌ر ش‍‌دم ب‍‌زرگ ش‍‌دن ب‍‌ود🖤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برخوردن نداره الان همه چ ب صورت علنی چ غیر علنی دارن پس ویژگی های دیگر بررسی کن

این موضوع خیلی مهمه بخصوص شهر کوچیک

اره دقیقا . ولی خب متاسفانه متاسفانه همینه . توی فامیلامون بود دیگه دختره چند ماه نامزد بود و بعدشم شوهره خیانت کرد و بد بود طلاق گرفتن . بعدش خواستگار سابقش که چندین بار ردش کرده بودن  باز اومد و این بار ازدواج کردن .

باز یه مورد دیگه هم خواستگار سابقش نبود اما خیلی ازش پایینتر بود اما دیگه قبولش کردن . البته الان خوشبختن همشون 

مضوع مهم از نظر من اخلاق شغل درآمد خونه خانوادس

درسته 

هیچیش بدرد نمیخوره فقط خونواده ها در یک سطح هستند اما این موضوع به شدت رو مهمه خیلی ناراحت شدم

اره دقیقا . ولی خب متاسفانه متاسفانه همینه . توی فامیلامون بود دیگه دختره چند ماه نامزد بود و بعدشم ...

شهر فرق می‌کنه ما یک جای کوچیک هستیم اون دختر رو میشناسم

شاید من اینجوری ام نمیدونم

نه چرا ناراحت بشی از قدیم گفتم دختر پل و مردم هم رهگذرن. مهم اینه که حق انتخاب با تو هست

همش می‌خوام خودمو همینجور قانع کنم

ولی نمیدونم چرا ناراحت میشم

این که بدون اینکه من نظری بدم پدرم رد می‌کنه از بابت خیلی خوشحالم

نه گلم بهم برنمییخورهبلاخره خیلی ها نامزد میکنن عقد میکنن ازدواج میکنن میزنن بهمزندیگشون ک به پایان‌ ...

بله ی جورایی درست میگین😕

من صاحب کارم ازم خواستگاری کرد درحالی ک زن داشت و یه بچه دو ماهه گفت بخوای بام ازدواج کنی طلاقش میدم ...

😐😐ای وای