2777
2789
عنوان

خانم هایی که دوقلو باردارین میاین یاحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 29 پست
تا دوقلو انجام میدن از دوقلو بیش تر دیگه نمیشه دقیق انجام داد.چند هفته ای عزیزم؟؟اون یکی آزمایش رو ح ...

البته برا من اول سه تا بود یکیشو ریداکت کردم شاید برا همون نگفت برو

اره

عهههه مبارکه من میشناسمت چقدر عاشق بچه پسر بودی همش میگفتی خدا بهم یه پسر مو فرفری بده بهت میگفتم بچه داری سخته میگفتی نه من بچه برادرم زیاد مگهداشتم برام مثل آب خوردن حالا بزار دنیا بیان میفهمی یه من ماست چقدر کره داره😆😂ببین الان روزای خوشت هست استراحت کن بخواب یه ساعت خواب راحت برات آرزوووو میشه راجب آهن بدنت بگم منم چون معده مو عمل کردم سر حاملگی اهن بدنم رو ۷ بود من هر روز قلوه گوسفندی خوردم با قرص تا ۱۴ رسید من عاشق دختر بودم خدا بهم پسر داد 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عهههه مبارکه من میشناسمت چقدر عاشق بچه پسر بودی همش میگفتی خدا بهم یه پسر مو فرفری بده بهت میگفتم بچ ...

جدی 😂😂حالا برا من جفتش دختر شد ولی اینقد بدبختی کشیدم این چنماه که جنسیت هم دیگه برام مهم نیست 

روزی دوتا اهن میخورم صب و شب ولی انگار نمیاد بالا برا منم فریتین ام شده هشت ولی مقصر خودم بودم اصن بعد عملم نه قرص خوردم نه غذای خوب 🥲🥲

سلام منم دوقلوباردارم نفهمیدم کدوم ازمایش رومیگی ولی من هم ان تی دادم بعدش ازمایش بعداونم سونوانومالی رفتم

راستی شماچن هفته ای

فقط 14 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام منم دوقلوباردارم نفهمیدم کدوم ازمایش رومیگی ولی من هم ان تی دادم بعدش ازمایش بعداونم سونوانومال ...

من فک کنم ۱۷هفته باشم ولی من ازمایش بعد انتی رو ندادم همونکه میگن فوری بعذ انتی باید بدین 🥲

من فک کنم ۱۷هفته باشم ولی من ازمایش بعد انتی رو ندادم همونکه میگن فوری بعذ انتی باید بدین 🥲

اره من همونودادم چرابایدمیدادی حالادیگه گذشته نگران نباش

من20هفتمه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آماده باش برای روزهای خیلی سخت خیلیییی سخت ها خیلیییی

بخدا اینقد سختمه الان میگم کاش دنیا بیان چوب بره تو آستینم ولی استرس نداشته باشم از استرس سلامتی و زایمان زودرس و استراحت مطلق دارم دیوونه میشم رسما از یه دختر قرتی تبدیل شدم به یه زن افسرده 

دو هفتست موهامو شونه نکردم 🥲

سری دوم که انومالی هم بود هم دادین ازمایش رو؟؟

سری دوم ازمایش نداره فقط سونوهستش

ولی برابعضی هاکه ازمایش اول مشکل داشت دوباره میدن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خیلی استرس دارم عزیزم شما استراحت هم دارین ؟؟طول سرویکستو چک میکنن برات؟؟

نه استرس نداشته باش به خداتوکل کن

نه من استراحت نیستم طول سرویکستوهم توسونونوشته فک کنم خوبه

ولی من پلاکتم میادپایین کم خونی پیداکردم اینااذیتم میکنن

شماتنگی نفس ندارین

1
5
10
15
20
25
30
35
40