خیلی خونوادم کثیف و بدجنسن خواهرم ۱۲سال ازدواج کرده بعد هی از پدر مادرم سواستفاده میکرد همزمان الان به شوهرش خیانت کرده شوهرش وسایلشو جمع کرد رفت این تنها موند خونشون چند ماه
بعد ما یه طبقه پایینمون هست بعنوان انباری این چندسال میبردنش پول برق وگاز و ابشم نمیدادن چندتا یخچال زده بودن توش خواهرم اینا ! بغد خالی بود من چندساله تلاش کردم راضیشون کردم که خونمونو رهن بدیم جابجاشیم همون سال پایینو بازسازی کردم که بیشتر ببرنش حتی تنهایی رفتم کاشی و کاسه توالت خریدم کارگر گرفتم براشون غذا پختم
دقیقا همون موقع بود که خواهرم اون گندو زد
بعد خیلی راحت وسایلشو آوردن پایین گذاشتن مال سرکارشم آورده گذاشته خونه خودمونم اومده یه اتاق برده و هی دستور میده مامانمم مثل کلفتشه یا با دوستاش در حال ولگردیه منم چیزی بگم مامانم بدتر میکنه تازه وقتی اومده بود اینجا فورا به مامانم گفت خونه رو بفروش سهم منو بده!😳 ارثیه میخواست هنوز زندن برا مهریشم شوهرشو گول زده بود،اونوقت من تو این خونه ومجرد بودم و فقط هدفم این بود همخ آرامش داشته باشن تو خونه خوب چون برامون چیز بزرگی نبود بریم بعد گفتم ازدواج کنم خونمون خوب باشه یا جلو دوستام فقط موقت یه رهن خواستم اونم نه برا خودم محل سگ ندادن تازه کلی خرج عروسی و طلا و سکه کادوش و جهیزیش کردم حتی خونه براش خریدن و سهام دادن همه رو آب کرد طلاهای مجردیشم برده بود فروخت
من به زور زحمت خودمو وام گرفتن یه ماشین گفتم برام بخرن چند ساله وقتی خریدم خواهرم باهام حرف نزد! بعد از ازدواجشم بود تازه من به مامانم گفتم ازدواج نمیکنم این بجای جهیزیم
مامانمم هنوز اسمشو میاره انقد حسوده ولم نمیکنن مال من یک دهم خرجای اونم نیس تازه غذاشم مامانم براش میبرد این ۱۲سال حساب کردم با روزی فقط پونصد میشه ۴میلیارد پول ارایشگاه و پاتختیای هرکی میرفتیم و لباس و ایناشم از مامانم میگرفت بعد کلاس خصوصی گرفت مثلا کنکور بده پزشکی بیاره نتونست اونم مامانم میداد
شاغلم هست یه چوب کبریت خرج نمیکنه ولی من تموم خرجامو خودم با ماهانم میدادم
هرچی گفتم حق منو خوردین من اونهمه زحمت کشیدم برا خونه الان که اونو آوردین اینجا من به هدف چندسالم نمیرسم پول بدین بهم حداقل خودم تنها برم آرامش ندارم یه خونه دیگه داریم اجارس بابام گفت پول اونو ببر حالا زدن زیرش مامانم گفت گوه نخور حق تو چیه مگه مال توئه
ماشینم ازت میگیرما هی اسمشو میاره بیچاره
تازه میگفت مگه فلانی ماشین داره که تو داری هرچی گوه فامیلو برا من مثال میزد اسکل انگار من باید مثل اونا باشم.
بجای اینکه خوشحال شه. گفتم من ازدواج نکردم تازه خرجایی که برا اونم کردین باید بهم بدین شه فرقی داره حق حقه شاید کسی ازدواج نکنه حالا نه که اون ازدواج کرد چقدر استفاده کرد رید توش و خیانت کرد
بعد الان بهم گفت اونا خرج ازدواجش بوده جهیزیه و خواهرم طلا و سکه😳هرکی ازدواج کنه بهش میدن
گفتم الکی نگو چه ربطی داره
پول خونه رو بهم بده حق سکونتمه
گفت تو صد برابر اون خرج کردی😳😳😳😳😳😳😳😳 دوست داشتم براش خرج کردم و زد زیرش بعد!!!!!!! و خواهرم و بابام کلی بهم تهمت ناموسی زدن فحش دادن میگه تو گفتی اونا نگفتن و میپیچونه تغییرش میده به من میگه تو توهم میزنی
بعد من فکر کردم داداشم آدم تره به اون گفتم این خر گاگولم گفت برو کارکن پول دربیار خونه بگیر برا خودت! گفتم من حق سکونت الانمو میگم چی میگی!