2777
2789

من حدودا ۵ماهه اقدامم چند ماه قبل اقدام تقریبا دوفامد میخوردم پریودم روال افتاد دکتر گفت قطع کن بدون دارو بروجلو من پلی کیستیکم هستم.از‌وقتی قطع کردم پریودم ۲۵روزه شد تا ماه قبل که شد ۲۱ روزه این ماه دوباره قرص داد اوزیل و متفورمین و ویتامین دی و اسید فولیک

حالا روز ۲۷ پریودیمه هنوز پریود نشدم 

دوبار بیبی چک زدم بار اول هاله خیلییی کمرنگ انداخت امروزم زدم به زور شاید میدیدم ولی یه حالتیم‌که انگار باردارم

ینی میشه دوباره دورم ۲۸تا۳۰روزه شده باشه و‌بیبی چک الان مثبت نزنه؟؟

ميتوني عكس بي بي چك رو بفرستيمن تجربه چهارتا بارداري دارم و استاد بي بي چكم🤣

بدبختی اینجاس که اصلا تو عکس پیدا نمیشه چندبار عکس گرفتم سفیده😂یه چیزیه که یکمم با دقت فراوان شاید بشه دید😂بعد چون قبلا خیلی سفیدتر از این میشد برا همین شک‌کردم گفتم شاید یچی هس ولی الان نمیزنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ميتوني عكس بي بي چك رو بفرستيمن تجربه چهارتا بارداري دارم و استاد بي بي چكم🤣

عزیزم من ۴ روز بیبی چک زدم روزی یکی 

دو روز اول صبح با اولین ادرار زدم مدیکور بود زیر ۱۰ ثانیه مثبت شد

روز سوم مارک دیگه زدم ولی ظهر زدم اولین ادرار نبود 

باز تو ۱۵ ثانیه دو خط افتاد واضح ولی یکم از قبلی ها کم رنگ تر 

روز چهارمم صبح با اولین ادرار مدیکور زدم سریع دو خط واضح افتاد ولی به پررنگی دوتای اول نبود اما هاله هم نبود کاملا خط بود بعد ۱۰؛۱۵ دقیقه هم نگا کردم خیلییی پررنگ شده بود

عزیزم من ۴ روز بیبی چک زدم روزی یکی دو روز اول صبح با اولین ادرار زدم مدیکور بود زیر ۱۰ ثانیه مثبت ش ...

خب عقب افتاد زدی؟الان چون نمیدونم پریودم منظم شده یا همون ۲۵ روزه مونده نمیدونم چ غلطی بکنم 🥲

خب عقب افتاد زدی؟الان چون نمیدونم پریودم منظم شده یا همون ۲۵ روزه مونده نمیدونم چ غلطی بکنم 🥲

آره عقب انداختم ولی تنبلی دارم عقب جلو میشم 

۲۲ روز پیشم آمپول اچ سی جی زدم نمی‌دونم اینا مثبت کاذب یا واقعی

آره عقب انداختم ولی تنبلی دارم عقب جلو میشم ۲۲ روز پیشم آمپول اچ سی جی زدم نمی‌دونم اینا مثبت کاذب ی ...

واقعیه قطعا اینهمه پشت هم ینی مثبت کاذب میشه؟🥲مبارکهه ایشالا سالم و سلامت بیاد بغلت😍🥹🥹

وای منم گیر کردم 

نمیدونم عقب افتادن خوبه یا بده

چون وقتی تنبلی داریم 

عقب و جلو شدن طبیعی هست 

تاپیک آخر من ببین