2777
2789
عنوان

اینو از خواهر شوهرم گرفتم بنطرتون پسش بدم یانه

| مشاهده متن کامل بحث + 1168 بازدید | 48 پست

دیگ پوشیدی و گفتی میخوام

باید همون موقع فکر میکردی

من بودم میگفتم مگ مسخره توام :)

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره اینجا تو شهرمون جنس نازک نازک می‌گفت ۴۰۰ اما میتونم سفارش بدم

هرجور خودت میدونی بیا تاپیک اخرم راهنماییم کن گل بهت نیاز دارم

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

ادما سلیقشون متفاوته من موندم وقتی خوشت نیومده برا چی گفتی میخوایش و تنت کردی😳 الانم باز بلاتکلیفی نمیدونم والا چی بگم از خود لباس خوشت نیومده یا بخاطره دخالت خواهرشوهر ناراحتی نمیخوای ازش بخری؟ اوکی چرا تماس گرفتی ازش خواستی لباس بیاره بخری ازش.. بنظرم دودوتا چارتا کن ببین نظر خودت چیه

ادما سلیقشون متفاوته من موندم وقتی خوشت نیومده برا چی گفتی میخوایش و تنت کردی😳 الانم باز بلاتکلیفی ...

من زنگ زدم بهش گفت دارم گفتم چه رنگیه گفت کرمی گفتم چند گفت ۴۰۰ دیدم قیمتش خوبه رنگشم کرمی گفتم باشه پس می‌خوام اگر میتونی بده کسی از تو مغازت بیارش اینجا خونت تا بیام بپوشمش گفت باشه رفتم خونش پوشیدمش خوشم نیومد من کلا مدل ساده همیشه انتخاب میکنم کلا چه تو وسیله خونه چه لباس ...گفتم زشته بگم نه بعد میشینه روضه خوندن و ناراحت شدن آخه اخلاقشو میشناسم سریع بداخلاقی می‌کنه و اینا گفت خوبه؟ گفتم آره اومدیم تو ماشین بشوهرم گفتم دوسش ندارم گفت پس چرا گفتی می‌خوامش گفتم تو رودر وایسی شوهرم میگه اگر نمیخوای بگو اشکال نداره اما من دودلم یکی بخاطر اینکه زشته دوم اینکه جنسش گرمه برا روز های سرد خوبه اما چون انقد طرح شلوغی داره من خوشم نمیاد چون میرم کلاس آرایشگری اونجا باید پالتومم در بیارم این تنها دوست ندارم تنم باشه 

تو تنت خوب بود؟تو عکس که قشنگه.چرا فکر میکنی پول انداختی تو جوب!!!

اون قسمت یقه اذیتم می‌کنه حس خفگی دارم خیلی ضخیم هست و اینکه من طرح ساده ساده میخواستم حتی اینجا تو مغازه ها مدل خوشگل بود رنگ خوشگل اما چون جلوش یکم کار شده بود گفتم نه

اگه پس دادنش بعدش حرف و حدیثه پس نده ۴۰۰پولی نیس انصافا بافته هم قشنگه خدایی

اره ببین اگر دیشب همونجا تو خونش گفته بودم نمی‌خوام شاید بهتر بود که بازم اونجا حتما حتما ب من یک تیکه ای مینداخت اخلاقشو میشناسم ولی امروز اگر زنگ بزنم بگم نه میگه چرا دیشب نگفتی بعد میشینه با مادرش میگه این هیچوقت از من خرید نمیکنه فقط بلده پولشو بده غریبه ها فلان چنان ...

ولی من اصلا دوسش ندارم چندسال بود نخریدم بودم شوهرم گفت هر مدلی دلت میخواد بخر حتی حالا هم میگه اگر دوسش نداری بگو نمی‌خوام اشکال نداره من ساده ساده میخواستم جنس نازک تر

آخه اونجا پوشیدم گفتم آره می‌خوامش اینا خیلی پشت یک حرف و میارن خیلی زیاد حوصله حرف و حدیث ندارم ولی ...

الان ی بافت ۴۰۰تومنه؟! قیمتش خوبه

🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑 زندگی ریدم پس سرت