2777
2789
عنوان

واقعا دارن چیکاز میکنن من نمیفهمم خیلی عجیبه

| مشاهده متن کامل بحث + 1211 بازدید | 55 پست
کجایی که سه ماه بارون نیومده؟درسته که مقدارش کم شده ولی تقریبا هر ده روزی میاد

من رشتم کدوم ده روز ؟مقدار کم ؟آفتاب شده چله تابستون 

جاده پونل همیشه اینموقع سال بخاطر برف مسدودمیشد الا صاف تمیز 

واقعا ۲ هقتهههههه؟؟

اره حالا هم از ترکیه کمکی اومد.اونا بیشتر از مسئولین خودمون دلشون سوخت.آخی چقدر پرنده های زیبا تلف شدن.حیوونا کباب شدن.ظاهرا دایره وار شروع شده.اصلا حیوونا راه فرار نداشتن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا دیگه نیست.من که مطمینم عامدانه بوده.چون اصلا دلشون نمی خواست خاموش بشه.دو هفته سوخت بدون هیچ اق ...

بعد من اینجا تاپیک زدم در موردش ی عده از خدا بی خبر زدن گزارش کردن تعلیق شدم 

بعدم هی میگفتن اخه چرا انقدر ناله میکنید همش میخاید بگید ما خیلی بدبختیم این مشکلات همه جا هست 🙃

اره حالا هم از ترکیه کمکی اومد.اونا بیشتر از مسئولین خودمون دلشون سوخت.آخی چقدر پرنده های زیبا تلف ش ...

چه ناراحت کننده واقعاااا 

میکن از روسیه هم درخواست کمک کردن ولی جواب نداده 

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

بعد من اینجا تاپیک زدم در موردش ی عده از خدا بی خبر زدن گزارش کردن تعلیق شدم بعدم هی میگفتن اخه چرا ...

بیا تایپک اخرم راهنمایی

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

حالا دیگه نیست.من که مطمینم عامدانه بوده.چون اصلا دلشون نمی خواست خاموش بشه.دو هفته سوخت بدون هیچ اق ...

اون از بی مسئولیتی مسئولین بود که دوهفته سوخت دیشب یه کلیپ دیدم از مهاجرانی که با مردم امریکا موقع آتیش سوزی کالیفرنبا ابراز هم دردی کرده بود گفته بود ما امکانات میفرستیم واسه خاموش کردن آتیش 🤦‍♂️

چرا واسه جنگل خودمون نیومدی یه کلمه حرف بزنی

کجایی که سه ماه بارون نیومده؟درسته که مقدارش کم شده ولی تقریبا هر ده روزی میاد

والا خوشبحالتون ما پارسال که بارون اومده یه قطره بارون هم دیگع نیومده

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️
بعد من اینجا تاپیک زدم در موردش ی عده از خدا بی خبر زدن گزارش کردن تعلیق شدم بعدم هی میگفتن اخه چرا ...

منم دقیقا همین طوری تعلیق شدم.هفته پیش از تعلیقی در امدم.یه سخن از امام حسین در روز عاشورا رو بازگو کردم بهشون برخورد.یعنی سریع گرفتن که منظورم چیه

اینها همش جوسازی رسانه اییه

رسانه ها واقعیتو میگن گل

بیا تاپیک اخرم راهنمایی بی زحمت