2777
2789
عنوان

واقعا دارن چیکاز میکنن من نمیفهمم خیلی عجیبه

| مشاهده متن کامل بحث + 1211 بازدید | 55 پست
وای بمیرم واسه شمال کشورم.یه شمالو داشتیم که سرسبز و زیبا بود.انشاله که اتش سوزیها تمام بشه و مردم د ...

میکن ی درختهایی تو اون حنگل وجود داشته ک برا درمان سرطان ازش استفاده میکردن 

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا ب بچه‌ها رحم کنه واقعا گناه دارنتهران داره خفه میشهدخترم از جمعه مریض شده ی ریز داره سرفه میکنهد ...

نشاسته را مثل فرنی درست کن گلاب بزن 

تهشم کمی سردترشد عسل بزن روزی سه چهارباربخوره

انشاءالله شفاست

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

وای بمیرم واسه شمال کشورم.یه شمالو داشتیم که سرسبز و زیبا بود.انشاله که اتش سوزیها تمام بشه و مردم د ...

شمال شده کویر لوت .هواش مثل هوای تهران ،شمالی که بارون ده روز ده روز می‌بارید الا ۳ماه بارون ندیده

میکن ی درختهایی تو اون حنگل وجود داشته ک برا درمان سرطان ازش استفاده میکردن

حالا دیگه نیست.من که مطمینم عامدانه بوده.چون اصلا دلشون نمی خواست خاموش بشه.دو هفته سوخت بدون هیچ اقدامی

بچه ها تبلیغات زیادی علیه کشور هست اگر چه بی مسولیتی زیاده اما بهتره. توی این وضعیت ارد ب اسیاب دشم ...

اره بخدا ببین چی میگن درخت واسه درمان سرطان بوده که آتیش زدن آدم میمونه چی بگه 

شمال شده کویر لوت .هواش مثل هوای تهران ،شمالی که بارون ده روز ده روز می‌بارید الا ۳ماه بارون ندیده

اخه مگه میشه دور برمون همه کشورها برف و بارون بباره بعد فقط و فقط کشور ما دچار خشکسالی بشه؟؟ 

حالا دیگه نیست.من که مطمینم عامدانه بوده.چون اصلا دلشون نمی خواست خاموش بشه.دو هفته سوخت بدون هیچ اق ...

واقعا ۲ هقتهههههه؟؟

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

اره بخدا ببین چی میگن درخت واسه درمان سرطان بوده که آتیش زدن آدم میمونه چی بگه

فراسونریها اعتقاد دارن مردم عادی گوسفندن و دمباله رو رسانه ها متاسفانه خیلی دقیق شناختن مردم رو  خیلی زیاد تابع تبلیغات و جو گیریم متاسفانه 

حالا دیگه نیست.من که مطمینم عامدانه بوده.چون اصلا دلشون نمی خواست خاموش بشه.دو هفته سوخت بدون هیچ اق ...

بیا تاپیک اخرم راهنماییم کن گل