کسی این جا هست که شیر خشک به بچه اش نده کد ملی شو بده من شیر خشک دولتی بگیرم تو رو خدا اگه کسی هست کمکم کنه بچه من تازه دو سالش تموم شده دیگه سهمیه بهش نمیدن نمیروسم ازاد بخرم ازادش ۳۰۰ تومنه بعد شیر خشک هم انقدر توشو کم کردن که خدا میدونه دو روزه زود تموم میشه . بعد بچه من نمیتونه شیر پاستوریزه بخوره اسهال خونی میشه خیلی هم میل به غذا نداره تو رو خدا اگه کسی هست کمکم کنه خدا بچه شو براش حفظ کنه .
به قران من نمیخوام خدایی نکرده کار خلاف بکنم من فقط میخوام شیر خشک بگیرم . التماستون میکنم اگه کسی هست به دادم برسه واقعا نمیرسونم ۳۰۰ تومن بره دو روز بره من خیلی زیاده
دعا کنید منم مامان بشم💜🥲 «« این امضا توی تاریخ۱۴۰۲/۹/۱۶ برای همیشه و به اذن خدا تغییر کرد»»ومن به لطف خدا باردار شدم😭😭😭 ... از خدای مهربونم میخوام دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه 🥺🌱✨میشه برای شنیدن صدای قلب نی نی شیطونم و سالم بودنش دعا کنی ؟؟🥺💜✨ توی تاریخ ۱۰/۸صدای قلب نازشو شنیدم برای همه این لحظه رو میخوام 😍♥️🌿 تاریخ ۱۱/۱۲رفتم سونو آن تی یه پسمل شیطون بودو همه چیز عالی بود ♥️😍🤍
من دوتا بچه دارم یکی 15ماهه یکی ۲۱ روزه حتما بهت میدادم بچم الرژی داره پپتی جونیور میخوره
دعا کنید منم مامان بشم💜🥲 «« این امضا توی تاریخ۱۴۰۲/۹/۱۶ برای همیشه و به اذن خدا تغییر کرد»»ومن به لطف خدا باردار شدم😭😭😭 ... از خدای مهربونم میخوام دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه 🥺🌱✨میشه برای شنیدن صدای قلب نی نی شیطونم و سالم بودنش دعا کنی ؟؟🥺💜✨ توی تاریخ ۱۰/۸صدای قلب نازشو شنیدم برای همه این لحظه رو میخوام 😍♥️🌿 تاریخ ۱۱/۱۲رفتم سونو آن تی یه پسمل شیطون بودو همه چیز عالی بود ♥️😍🤍
هنوز خوب نشده؟؟ بیا لینک گروه الرژی رو بهت بدم اونجا خانم هایی مثل ما زیادن کمکت میکنن