2777
2789

یاد بگیرید پاتونو بکشین عقب زندگیشونو بکنن مثل شوهر بدبخت من انقد مادرشوهرم چوب لای چرخمون گذاشت خود شوهرم خسته شد خاستگاری سنتی اومدن ولی انقد سر هر چیزی قشقرق راه انداخت که شوهرم اصلا نه میره نه زنگ میزنه اوایل میگفتم برو مامانته گناه داره دیدم نه رسما مارو از خونش بیرون کرد تو جمع تحقیرمون کرد یعنی همه تلاششو کرد چون شوهرم خیلی گفت مامان دشمنی نکن مامان بسه مگه زنم و من بهت احترام نذاشتیم 

خودم دوتا پسر دارم از خدا میخوام روزی برسه که دامادشون کنم و بذارم برای همه چی دلشون خوش باشه من شوهر خودمو دارم زندگی خودمو دارم 

به من چه زنو شوهر چیکار میکنن 

اگه جواب بی ادبی و چرت و پرت رو ندادم یعنی اصلا نخوندم تو اعلان ها پاک کردم جواب ابلهان خاموشیست

ساعت ۷ صبحه همشون خوابن 

توام بخواب 

اللَّهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ صَبْرَ الشَّاكِرِينَ لَكَ❤️ یعنی خدایا از تو صبوری شاکرانت را می‌خوام.... 😍همینقدر قشنگ🌱 اگر امضای من را می‌خونید تشریف بیارید تاپیک آخرم؛ یا جزء هفتگی بردارید یا تعداد صلوات به نیابت از امام زمان اعلام کنید 🤍💙❤️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چقدر بیکاره بعد ۲تا نوه گیر میده بهتون

ای بابا فقط فکرش پیش لج گردن با منه سه شب بیدارم کرده بعد چند وقت رفتیم مهمونی اونم فقط نصف روز چون راهشون دوره سه شب میگفت پاشو برا پسرم چایی بیار دلش خواسته رفتم دم کردم دم نکشیده بود خوابم برد دوباره بیدارم کرد برو بریز براظ

اگه جواب بی ادبی و چرت و پرت رو ندادم یعنی اصلا نخوندم تو اعلان ها پاک کردم جواب ابلهان خاموشیست

کاش شوهر منم فاصله بگیره

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست
والا چون یه پسر دنیا اوردم اسیر من نیستن که عروس و پسرم

اره دقیقا

اونا افکارشون سنتی هست انشالله این داستان ها دیگه تکرار نشه تو همین نسل های قدیم خاک شه

عروس محترمه و جایگاه خودش داره

حرف های دیگران بازتابی از خودشان است نه ارزشمندی تو🍭💎🤍

ای بابا فقط فکرش پیش لج گردن با منه سه شب بیدارم کرده بعد چند وقت رفتیم مهمونی اونم فقط نصف روز چون ...

چی شده اینیدر پرو شده

پولدارن؟

شعل شوهرت خوبه

ی جیزی هست این حمم اعتماددبفنس

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

آفرین عزیزم با وجود رنج هایی که تحمل کردی بازم تصمیم داری خودت این زنجیره رو قطع کنی تو اون مادرشوهر ...

چون عواقبشو دیدم تهش این شد که شوهرم پنج سال نره خونه مادرش و الان هر چی میگم تو چیکار من داری برو قبول نمیکنه میگه مثل زندگی دایی هام زندگی منم خراب میکنه (هر دوتا داییش زنشونو طلاق دادن مادرشوهرم چه تشویقی میکرد میگف بزنشون پررو شدن.باراخر هم ب شوهرم میگف طلاقش بدع دختر داییتو واست بگیرم این چیه خیر سرم بچه نوزاد داشتم با ی بچه بزرگتر)

چی شده اینیدر پرو شدهپولدارن؟شعل شوهرت خوبهی جیزی هست این حمم اعتماددبفنس

بخدا اصلا از هر جهت خودم سرترم وای شدید اصرار میکنه که تو کمتری مثلا بعد دیدن عکسای عروسیم گفت اصلا قشنگ نیستی پسرم خوشگله

اره دقیقا اونا افکارشون سنتی هست انشالله این داستان ها دیگه تکرار نشه تو همین نسل های قدیم خاک شهعرو ...

والا پسرم خودش میتونه برا زندگیش تصمیم بگیره همینطور که من خودم همیشه تنهایی برای مشکلات زندگیم تصمیم گرفتم بمونم برم قهر کنم برگردم کار کنم نکنم هیچوقت نذاشتم خانوادم دخالت کنن