2777
2789
عنوان

یکی و دوساعت ادم میخواد بره عروسی اونم فامیل شوهر اونم دختر عمو عروس

| مشاهده متن کامل بحث + 442 بازدید | 24 پست
اسی مگه شما تو هر مجلسی میری ارایشگاه؟ والا من ک فقط برا خواهر برادر خودم و شوهرم میرم بقیه مجلسا ی ...

من بیشتر روی موهام استرس دارم خانمای فامیل میشناسی بعد عروسی شروع میکنن به حرف زدن اون چی پوشید چرا موهاش اینطوریه

من بیشتر روی موهام استرس دارم خانمای فامیل میشناسی بعد عروسی شروع میکنن به حرف زدن اون چی پوشید چرا ...

بدرک بابا دهن فامیل بسته نمیشه موهاتم اتو بکش باز بذار

فقط 16 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خودت نمیتونی آرایش کنی؟موهاتم باز بذار یه گیره ی سر قشنگ بزن

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

والا من برای شامو تالار هم اراشگاه نمیرم 

زشت میکنن ادمو 

خودم موهامو اتو میکشم یا نهایتا کرلی میکنم 

سایه و خط چشمم بلدم

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

الان دیگه کسی برای فامیل دور آرایشگاه نمیره خودشون آرایش میکنن مگر اوناییکه مجبورن 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
شام که نمیدن ، فامیل دور هم که هستش ، پول هم که نداری ، تازه آرایشگاه هم میخوای بری ؟ خدایا به زنهای ...

فامیل شوهرم هستن مادرشوهر اینا ناراحت میشن .اخه شوهرم گفت برو نرم دلخور میشه.

شام که نمیدن ، فامیل دور هم که هستش ، پول هم که نداری ، تازه آرایشگاه هم میخوای بری ؟ خدایا به زنهای ...

اکثر خانما فکر میکنی ارایشگاه برای دیگران میرن بیشتر برای خودشون میرن مخصوص دوساعت دیگه ارایش با اب پاک میشه😂