2777
2789
عنوان

پدر شوهرم قلبم شکست😔😔😔

175 بازدید | 8 پست

هر روز ۳۰ تا سیگار میکشع بهش برگشتم گفتم دیگ نمیزارم بکشی خیلی زیاد میکشی ضرر داره خب بهم گفت هر وقت بابات ترک کرد منم می‌کنم😔من ساده لکنت گرفتم چی بگم

“اینجا هستم تا حس خوب و نیت‌های خیر رو با شما شریک بشم. هدفم گسترش آرامش و شادیه بیایید دنیارو زیباتر کنیم^💚

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اره چ نصیحتی داری ب من

انشاله خوشبخت بشی عزیزم 

من خیلی از این سادگی ها کردم چون فکر میکردم اون چیزی که به زبون میارن از صمیم  قلب شون هم هست.‌ یک بار به شوخی بهش گفتم عه باباجون عیدی ندادین ، جلوی  همه گفت برو خونه بابات عیدی بگیر

بهترین کار اینه که خیلی رسمی باشی و از همون اول استایل و سبک زندگی خودت و داشته باشی عزیزم. 

خب سیگار کشیدن پدر شوهر به تو چه بیکاری نظر میدی؟! از تو نزدیکتر بهش تو اون خانواده کسی نیست که بگه سیگارشو ترک کنه؟!!!

فقط 2 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸