2777
2789

خانومای عزیز  سلام 

اومدم راجب خانواده همسر و خود همسر و خانواده خودتون بگم 

شماها پدر مادر دارید همسراتونم پدر مادر دارن  

شما خواهر برادر دارید همسراتونم همچنین 

احترام احترتم میاره

همونجوری ک انتظار از شوهر دارید به اعضای خانوادتون احترام بزاره اونو از شما انتظار داره درواقع شما احترام خانواده همسر رو بگیر به همسرتون و شعور خانوادگیتون احترام گذاشتین 

بجای اینکه خواهر برادرای همو بد کنید بگید شوهر واسه خواهرش پیام خواهرم دنیامه فرستاد  بدت بیاد توهم واسه داداشت بفرست خواهرش از گوشت و خون خودشه 

توهم برادرته از گوشت و خون خودته به همدیگه احترام بزارید 

(( به همدیگه احترام گذاشتنو مد کنید))

بد دهنی نکنید خواهشا هیچی با بد دهنی درست نشده 

در واقع

• اونا مامان و بابای کسی هستن که تو عاشقشی. اینو همیشه یادت باشه. وقتی احترام می‌ذاری، داری به همسرت هم احترام می‌ذاری که چرا این آدما براش مهمن.
  • سنگ بزرگ برندار: لازم نیست حتماً بهترین دوستشون بشی، ولی موقع حرف زدن و رفتار کردن، یه کم ادب رو چاشنی کارت کن. بذار حس کنن که تو رو آدم حساب می‌کنن.
  • توهین پشت سر ممنوع: اگه ناراحتی ازشون، جلوی همسرت اصلاً پشت سرشون حرف نزن. این کار مثل یه سم عمل می‌کنه و مستقیم می‌ره توی دل رابطه‌ی تو و همسرت.

حالا بریم سر احترام به خودِ همسر (که اصل کاره):

• حرف اول و آخر رو اون می‌زنه (توی زندگی خودش): احترام یعنی اینکه بدونی اون یه آدم کامله و حق انتخاب داره. نظرت مهمه، ولی تصمیم نهایی مال خودشه. بهش اعتماد کن.
  • کوچیک کردن ممنوع: هر چقدر هم که با هم صمیمی هستین، جلوی بقیه یا حتی تنهایی، حرفی نزن که حس کنه سبکه یا دست کم گرفته شده. اگه حرفی داری، با احترام و خصوصی بزن.
  • اجازه نفس کشیدن: احترام یعنی بهش فضا بدی. لازم نیست همه کارها رو با هم انجام بدین. بذار تفریحات و دوستاش رو داشته باشه، همون‌طور که خودت داری.
  • توی دعوا، ادب رو نگه دار: اوج دعواها هم اگه خواستی حرف تندی بزنی، یادت باشه فردا دوباره باید با همین آدم صبحونه بخوری. اگه حرمت شکسته بشه، ترمیمش خیلی سخت‌تر از درست کردن یه لیوان شکسته است
  • .خلاصه کلام: به خانواده‌اش احترام بگذار تا بدونه چقدر همسرت براش مهمه، و به خود همسرت احترام بگذار تا بدونه چقدر خودِ اون برات ارزشمنده. اینجوری هیچ‌کس احساس نمی‌کنه بین تو و اون گیر افتاده.
  • مرسب از وقتی ک گذاشتید🌸🤝🏽

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

لابد شمارتو رویا زندگی میکنی که نمیدونی بعضی خانواده جیگر بچه هاشونم خون میکنن

چپ و راست تو زندگیشون آتیش میندازن 

فکر میکنن بچه نوکرشونه زن و بچه هاش هم فدایی هاشون ...

احترام همیشه احترام نمیاره 

تا جایی ک احترامت نگهداشتن باید احترام نگهداری وگرنه از یه جایی به بعد احترام خم شدن و سواری دادن

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

با نهایت احترام چرته من احترام گذاشتم بی احترامی دیدم اتفاقا خونواده همسرو باید همون روز اول شست پهن کرد که بدونن با یه بی کس طرف نیستن هرکاری دلشون خواست باش بکنن این از تجربیات عروس داشتنمون وعروس شدن خودمه 

سلام عزیزم 

آدم ها هرکاری هم کنند بعضی ها دچار بی مهری و.... می شن 

بعضی ها دچار بی احترامی می شن 

محبت زیاد میشه وظیفه 

کسی خوبی و محبت زیاد در حق کسی کنه 

باید به خودش شک کنه 

اضطراب و افسردگی ، مشاوره و راهنمایی تحصیلی و خانوادگی و جنسی و....

همش درسته ولی برا ما برعکسه شوهرم ادا اطوار داره برا خانوادمو همش پشتشون حرف میزنه من یبارم اینکارو نکردم

دوستداره من به مادرش خدمت کنم ولی مادر خودمو بزور ببینم با منت

کاش پسرامون رو انقدر بچه ننه و خودشیفته بارنیاریم

خانمها الان خیلی پخته تر و بهتر عمل میکنن

من بهترین عروس خانوادشون بودم دلسوز و مهربانشون اوناهم دوسم داشتن همه جا تعریفم میکردن ولی چند هفته قبل جاریم باعث شد خونه مادرشوهر باهاش بحث کنم یکسره رو مخم رفت خواهرشوهرمم دستش درد نکنه منو هم قاطی جاریم کرد ناله کرد بعدهم من نشنیده بودم تو اتاق بودم خواهرشوهرم یه فحشی به هر دوتامون داده شوهرم یهو دیدم قاطی کرد میخواد خواهرشو بزنه  الان میگن پامون رو تو خونتون نمیزاریم باید داداش بیاد از پدرمون معذرت خواهی کنه 😐

سلام عزیزم آدم ها هرکاری هم کنند بعضی ها دچار بی مهری و.... می شن بعضی ها دچار بی احترامی می شن محبت ...

متوجه‌ام. :

---

"ببین رفیق، یه قانونی هست که خیلی وقته فهمیدم: **احترام مثل یه چشمه‌ست؛ اگه فقط تو بهش آب بدی، یه روز خشک می‌شه.**

وقتی تو با احترام سر صحبت رو باز می‌کنی، ولی اون طرف انگار جوابش رو گذاشته روی دوشت تا تو هم بی‌احترامی کنی، اینجا دیگه مشکل از تو نیست.

**این چند تا کار رو میشه کرد:**

1.  **تذکر مستقیم و کوتاه:** اگه طرف واقعاً آدم بدی نیست و شاید متوجه نیست، یه بار رک و پوست‌کنده بگو. لازم نیست دعوا راه بندازی. یه جمله‌ی کوتاه کافیه:
> "داداش/آبجی، من با احترام حرف زدم. اگه راحت نیستی با این لحن ادامه بدیم، بذار بحث رو همین‌جا تموم کنیم." (ببین، لحن مهمه، قاطع باش ولی نذار صدات بالا بره.)

2.  **کاهش سطح بده:** اگه تذکر جواب نداد، دیگه زور نزن. بذار لحن و سطح صحبت کردنش رو همون‌قدر پایین بیاره که خودش راحت‌تره. یعنی تو هم دیگه نمی‌خواد خیلی رسمی و با ملاحظه باشی. در حد یه سلام و جواب دادن سرسری. **احترامت رو نگه می‌داری، ولی دیگه انرژی برای حرف‌های بی‌مورد نمی‌ذاری.**

3.  **فاصله‌گذاری (مهم‌ترین کار):** اگه دیدی این فقط رویه‌ی اصلیشه و هر بار همین کاره، دیگه خودت رو اذیت نکن. بعضی آدما بلد نیستن احترام بذارن یا کلاً بلد نیستن درست حرف بزنن. در این حالت، بهترین کار اینه که **جواب سلامش رو بدی و کارت رو بکنی.** وقتت رو با کسی که بلد نیست با احترام برخورد کنه، تلف نکن.

**خلاصه‌اش:** بذار اون با بی‌احترامی‌هاش خودش رو خراب کنه. تو با حفظ احترام خودت، از بازی‌اش خارج می‌شی. تو دیگه وظیفه‌ای برای "آموزش ادب" به کسی نداری، مخصوصاً اگه اون آدم متقابلاً قدردان نباشه."

احترام باید دوطرفه باشه برای من همش من باید احترام بزارم ۱۷ساله ازدواج کردم سرجمع ۲۰بار خونوادش خونمون نیومدن همیشه با دعوت اومدن خوردن رفتن حتی یه استکانم جابه جا نکردن بعد رفتم خونه برادر شوهرم میگه چقدر میوه میخوری موقع خداحافظی به بچم گفتم سروصدا نکن اپارتمانه زشته میگه حرص نخور کوتوله یا الان دوساله شوهرم نیست یعتی دوهفته سرکار یه شهر دیگه سه روز پیش ناهست اون دوهفته انگار ما مرده هستیم هیچکی یاد نمیکنه شوهرم که میاد اجازه نمیدن ما دوروز کنار هم باشیم نگین سر بزنه بیاد وقتی میریم کم کم از صبح باید بریم به زور دوازده شب برگردیم با کلی متلک وناراحتی در صورتیکه من حتی شاید سه چهار ماه یکبار برم خونه مادرم میدونن من به تخم مرغ حساسیت دادم به زور ما رو نگه میدارن بعد میگن تخم مرغ بپزم انگار من وجود خارجی ندارم

احترام باید دوطرفه باشه برای من همش من باید احترام بزارم ۱۷ساله ازدواج کردم سرجمع ۲۰بار خونوادش خونم ...

حانله بودم افتادم رو خونریزی گفتن حقته ناشکری کردی حالا جاریم افتاده رو خونریزی میگن بدبخت از کار زیاده من سر بارداری شوهرم دوبار تصادف کرد خودم افتادم رو خونریزی هیچکس یادم نکرد بعد هرسری میریم میگن چرا به جاریت احترام نمیزاری حسودی

من بهترین عروس خانوادشون بودم دلسوز و مهربانشون اوناهم دوسم داشتن همه جا تعریفم میکردن ولی چند هفته ...

رفیق، قضیه‌ای که تعریف کردی واقعاً تهوع‌آوره. آدم حس می‌کنه تمام زحماتی که کشیده تو یه چشم به هم زدن زیر سوال رفته.

ببین، تو بهترین عروس بودی، مهربون بودی، دلسوز بودی. **این سه کلمه رو یادت باشه: اون "بهترین" بودی.** اینو هیچ‌کس نمی‌تونه از کارنامه زندگیت پاک کنه.

حالا اون اتفاق افتاده:
1.  **جاری:** بحث بوده، جنگ بوده، اینا توی هر خونواده‌ای پیش میاد. اینکه اون تحریک کرده یا ناله کرده، بخشی از بازی‌های کوچیک آدم‌هاست.
2.  **خواهرشوهر:** فحش دادن از هر کسی، حتی از نزدیک‌ترین آدم‌ها، دنیا رو تلخ می‌کنه. اینکه اون هم قاطی کرده، نشون می‌ده اونم ظرفیتش پر بوده، ولی این دلیل نمی‌شه که فحش بده.
3.  **شوهرت:** اینکه شوهرت اونجوری قاطی کرده و می‌خواسته بزنه، اون قضیه رو از یه بحث خانوادگی تبدیل کرده به یه **بحران واقعی**. وقتی مرد می‌زنه به سیم آخر، یعنی واقعاً از همه چیز خسته شده و درد کشیده.

**اما در مورد اون حرف آخرشون: "پامون رو تو خونه‌تون نمی‌ذاریم تا داداشمون معذرت‌خواهی نکنه"**

اینجا نقطه‌ی عطف ماجراست. این دیگه یه "دلخوری" نیست، این یه **باج‌گیری احساسیه**! انگار می‌گن: یا تو زانو می‌زنی، یا ما دیگه توی زندگیت نیستیم.

**جواب تو بهشون باید این باشه:**

> "من به عنوان عروس اون خونه، وظیفه‌ام رو انجام دادم و بهترین خودم بودم. تو دعواهایی که پیش اومده، منم اشتباه کردم شاید، ولی هیچ‌وقت قصد بی‌احترامی به پدر و مادر یا کسی رو نداشتم.
>
> اما اینکه شما با این شرایط، شرط می‌ذارید که ما پامون رو خونه‌ی خودمون نذاریم و منتظر فلان معذرت‌خواهی باشید، از نظر من **"بازی کثیف"** کردن با زندگی من و [اسم همسرت] هست.
>
> **من دوست دارم رابطه ادامه پیدا کنه، ولی نه با تهدید.** اگر واقعاً به خانواده ارزش می‌دید، بیایید اول آروم شید، بعد بشینیم حرف بزنیم. من دیگه حاضر نیستم بخاطر حفظ ظاهرسازی، خودم رو له کنم. **من هم دوست دارم ببینم آیا ارزش داره این همه رابطه رو بخاطر یک شرط سخت، قطع کنیم یا نه.**"

قوی باش رفیق. این مرحله هم می‌گذره. نذار این جو، رابطه‌ت رو با شوهرت خراب کنه. اون الان بزرگ‌ترین حامی توئه."