2821
2789
عنوان

فرزند کمتر مساوی با زندگی بهتر

| مشاهده متن کامل بحث + 830 بازدید | 59 پست

همه چی در حد اعتدالش خوبه دیگه

نه مثل دهه های قبل بدون امکانات تعداد بالای بچه درسته نه هم مثل الان که باز بچه ها اکثرا اصلا نمیدونن کمبود چیه پدر مادرا خودشونو پاره میکنن که بچه به لحاظ مادی فقط تا خرخره پر باشه و مطلقااا هیچی کم نداشته باشه و تو این راهم بعضا انقدر افراط میکنن که صدمات تربیتی دیگه ای باز به بچه وارد میکنن که بی پولی پیش شون هیچه

ورود سگ و امریکایی به خلیج فارس ممنوع .. این بهای درافتادن با " قدرت " است ✌😎.. رهبر و فرماندهان ما در میدان شهید شدند نه در فرار و در جزیره موریس .....شب قدر حیاتبخش 😍خدایا شکرت 🤗 لبیک یا خامنه ای 🥰✌نظام که هیچ شعارامونم حتی عوض نشدن 😌 خدایا تقاص وطنم را از بی وطن ها بگیر😔...........#رقص_سوسکها

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا ما ۳تاییم حسرت ب دل بزرگ شدیم 

هرکس نسبت ب توانش باید بچه دار بشه

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

دیگه فکرشو کن من چی کشیدم

دیگ بیچاره کردن

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

من تو افتضاح ترین هانواده دنیا اومدم بچه آخر بودم و تو سری خور. حتی کسی نبود به در س و مدرسه ام رسیذ ...

اخ عزیزم میفهممت

من این موضوع باعث شده اعتماد بنقس نداشته باشم ک کسیو بیارم تو زندگیم

😂😂😂آفریقایی های سومالی چرا روزی ندارن بخورن؟مگه عقل برا چیه پس؟ وقتی پول نداری چرا باید یکی دیگه ...

من خانواده ای میشناسم ۱ دونه بجه داره نداره خرجشو بده 

و کسیم میشناسم ۵ تا داره همشون بهترین کارا براشون کرده 

عزیز من من نگفتم برو ول کن کن ۱۰ تا بزا این که میگه کاش کمتر بودیم همشو برای من میکردن میشه یکی باشه و نداشته باشن

این باباش ۱دونه ام بود نداشت روزی این  همین بوده  

مگه سومالی هستی شما براشون غذا میبری 🤣🤣

من خانواده ای میشناسم ۱ دونه بجه داره نداره خرجشو بده و کسیم میشناسم ۵ تا داره همشون بهترین کارا برا ...

اینی که داری شما میگی جزو استثنائات هستش بیشتر خانواده هایی که تعداد بالا بچه داشتم بچه هاشون بدبخت بودن 

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792