2777
2789
عنوان

پیرو تاپیک عروسم تنها رفته لباس عروس خریده

| مشاهده متن کامل بحث + 1816 بازدید | 93 پست
خب تو زبون تو دهنت نبود بگی من مذهبی نیستم و عروسم همه چی باید باب میل من باشه میخواستن عروس غیر مذه ...

من خودم و خانوادم مذهبی تر بودیم 

فقط نامزد من بد دل بود بد دللللللل 

بعد من خب ناراحت بودم نامزدم گفت برو هر جا خواستی بگرد تور پیدا کن میام همونو برات میگیرم اصلا

بعدا رفتم جلو پددشوهرم گفتم که اونروز من اون تور رو دوست نداشتم ولی تور دیگه برام نیوردن و... پدرشوهرم باهام خیلی خوب بود نمیدونم چی گفته بود که مادرشوهرم اومد گفت هر جا میخوای برو بگیر باب دلت بشه 

اما مشکلات ما که یکی و دوتا نبوددددد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ان شاءالله یه بخت عالی نصیبت بشه به حق حضرت فاطمهخیلی حس خوبی گرفتم ازت تاپیکای قبلیتم نگا کردم ان ...

ممنونم عزیزم مرسی که با دعای قشنگت حالمو خوب کردی قربونت برم 🩵💎

انشالله🤲

اصلا بابات هم نباید خرج میکرد 

عجیبه خرج عروسی رو پدر دختر بده؟ خرج عروسی با پسر و خونواده پسره 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

مادر شوهر و خواهر شوهر من پشت سرم حرف میزدن که نه من نه شوهرم هیچکدوممون رو ندادیم بیان نظر بدن و پس ...

نه من پدرشوهرم پول میداد

من حتی جاریم انقدر توی نحوه عروسب گرفتن دخالت کرد که یه مشکل اساسی بینمون به وجود اورد که دیگه باباها وارد عمل شدن و گفتن به هیچکس مربوط نیست 

ای کاش تاپیک رو تا آخر میخوندی بنده خدا رو الکی قضاوت نمیکردی

چی گفت ؟ 

من تا ص ۳ خوندم 

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

خب خداروشکر جدا شدی قبل عروسی

ببین هرچیزی تعادلش خوبه، من نه میگم کلا عروس خود سر باشه، نه اینکه همش به حرف مادرشوهر

مثلا با مادرشوهر و همسر و مادر زن برن همگی خرید، اما بزرگترهام دخالت زیادی نکنن و اجازه بدن عروس دوماد با سلیقه خودشون وسیله هارو بخرن، بقیه در حد نظر و پیشنهاد باشه، اجباری نباشه

مادرشوهر من خوبه فقط به شدت دخالتگر اصلا تو هرچیزی که بهش ربطی نداره می‌پره وسط نظر میده اوایل خیلی ...

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️خیلی بده واقعا 

من که برای عید بهش احترتم‌گذاشتم سپردم به خودش که تازه یکی دوبار شنیدم جاریم گفت بسشه همینم به سرش زیاده مادر خودتو اذیت نکن ولی اهمیت ندادم

اما عروسی دویت داشتم نظرم باشه 

مخصوصا که همسرم گفت من آتلیه نمیام تو خانم ها هم‌نمیام نمیدونم فرش قرمز و باغ و هیچی فیلم عروسی هم شب که فیلمبردار خواست بره میگم حافظه ی دوربینش رو بده🤦‍♀️🤦‍♀️

اون خودش ناراحت نبود پسرش ناراحت بوداول نمیخونین‌خودتونو‌ میندازین‌زیر دین اون بنده خدا چجوری میتونی ...

بابا چه قضاوتی کردم متن تاپیکمو بخون داستان خودمو گفتم اه 

شما هم منو قضاوت کردین