2777
2789
جالبه اکثرا گفتن سی سالگی😃 اصلا پشت این سی سالگی یه رازی هستمن خیییلی روحم بزرگ شد، خیییلی افکارم ع ...

من همه اینارو تو ۲۴ سالگی فهمیدم البته فهمیدنش یک سال از زندگیمو وقف خودش کرد

🤍🦋یادت باشد آنچه که می‌اندیشی به همان تبدیل میشوی، آنچه که احساس میکنی همان را جذب میکنی و آنچه را که تصور میکنی خلق میکنی🌱 شروع کردم به خوبی کردن و سالم زیستن و جهان، تمام آدمهای خوبش را مقابل راه من قرار داد. شروع کردم به دوست داشتن خودم و دوست داشتنی تر شدم، شروع کردم به مثبت اندیشی، اتفاقات بهتری افتاد. من دیر فهمیدم اما درست فهمیدم که همه چیز از خودم آغاز میشد🌧️🌚 زندگی ما به منزله‌ی یک سفر است نه یک هدف ما اینجاییم که تجربه کنیم تا رشد کنیم پس از مسیر لذت ببر🌕☔  از هر پدیده‌ای فاصله بگیری کمرنگ میشود، گذشته را زیاد احضار نکن بگذار گذشته برود تمام شود و بمیرد........🚪 اگه قرار نبود بهش برسی خدا اون رویا رو توی سرت نمی‌نداخت🌜همه رو کنار گذاشتم و چَسبیدم به خودم، اهداف قشنگم و ارتقاء زندگیم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من همه اینارو تو ۲۴ سالگی فهمیدم البته فهمیدنش یک سال از زندگیمو وقف خودش کرد

ببین خیلی چیزارو منم میفهمیدم، اما سی سالگی جلوی این رفتارهارو گرفتم، دیگه گفتم بسه ، کافیه... اجازه ندادم بیش ازاین ادامه پیدا کنه

یکجور جرئت و جسارت بیان حق و حقوقمو پیدا کردم

نمیدونم چطور بگم

سی سالگی فرق داشت، یک مرحله بزرگ برای من بود

تصادف کردن

خدا رحمت شون کنه💔

جسارتا الان با کی زندگی میکنی؟

🤍🦋یادت باشد آنچه که می‌اندیشی به همان تبدیل میشوی، آنچه که احساس میکنی همان را جذب میکنی و آنچه را که تصور میکنی خلق میکنی🌱 شروع کردم به خوبی کردن و سالم زیستن و جهان، تمام آدمهای خوبش را مقابل راه من قرار داد. شروع کردم به دوست داشتن خودم و دوست داشتنی تر شدم، شروع کردم به مثبت اندیشی، اتفاقات بهتری افتاد. من دیر فهمیدم اما درست فهمیدم که همه چیز از خودم آغاز میشد🌧️🌚 زندگی ما به منزله‌ی یک سفر است نه یک هدف ما اینجاییم که تجربه کنیم تا رشد کنیم پس از مسیر لذت ببر🌕☔  از هر پدیده‌ای فاصله بگیری کمرنگ میشود، گذشته را زیاد احضار نکن بگذار گذشته برود تمام شود و بمیرد........🚪 اگه قرار نبود بهش برسی خدا اون رویا رو توی سرت نمی‌نداخت🌜همه رو کنار گذاشتم و چَسبیدم به خودم، اهداف قشنگم و ارتقاء زندگیم 

ببین خیلی چیزارو منم میفهمیدم، اما سی سالگی جلوی این رفتارهارو گرفتم، دیگه گفتم بسه ، کافیه... اجازه ...

آره انگار آدم با افزایش سنش جسور تر میشه

خدا رحمتشون کنه عزیز دلم روحشون شاد💔

۲۰ ساله بودم پدر مادرم فوت شدن من خواهر برادر کوچیک هم داشتم وقتی تنها شدیم همه آدمای که فکر میکردم خوبن انگاری یه آدم دیگه شدن پدر من وضع مالیش خوب بود حتی پدر بزرگ مادر بزرگ دنبال دیه و ارث بودن دایی عمه  عمو که نگم برات که چه حرفا شنیدم ازشون ‌.

۲۰ ساله بودم پدر مادرم فوت شدن من خواهر برادر کوچیک هم داشتم وقتی تنها شدیم همه آدمای که فکر میکردم ...

الهی بگردم 

چه خوب که خواهر برادرت تو رو داشتن 

آدما همینن هزار رنگن