2777
2789
عنوان

حق با کیه شوهرم یا برادرم

653 بازدید | 49 پست
چند روزی برادرم مهمون خونه ماست 

بعد دیشب برادر شوهرم جلو در دیده محل نزاسته یواشکی اومده خونه.برادر شوهرمم در حالی ک متعجب بوده ب شوهرم زنگ زده ک خانمت خونس؟محمد برادر زنت اومده یواشکی خونتون و سلام و اینام نکرد چشه این؟

منم شوهرم اینو بهم گفت خیلی ناراحت شدم چون میدونم داداشم رفتارای بد داره.و ب مادرم گفتم چرا اینجور کرده ی سلام میداده برادر شوهرم الان چ فکری میکنه درباره خانواده من؟بعد برادرم اخر شبی ب شوهرم زنگ زده ب جا شرمندگی و حواسم نبود کلی حرف زشت ب شوهرم زده ک تو پشم منم نیستی و.....

چ کنم حق با کیه رفتارش زشت بوده؟ نمیدونم کجا بایستم با اینکه میدونم برادر شوهرم ادم دروغگویی نیس و بارها برادرای دیگم دیده این حرفو نزده.

یه صلوات بفرستین برا خوب شدن حالم  کاربری دست ۳ نفره.لایک نکنین قربون دستاتون  

حق با شوهرته ... واقعا نمیدونم چی بگم ولی امیدوارم زندگیت سر برادرت از هم نپاشه . سعی کن زیاد با برادرت رفت و آمد نکنی  . البته اگه قضیه واقعا همین باشه و پشت پرده شوهرت و برادرت دعوا نکرده باشن و ...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام نداده که نداده چقدر بزرگش کردین شاید از اینکه خونه شماست وبرادرشوهرت دیده خجالت کشیده

خب زشته خودشو یواشکی کرده تو چون در باز بوده.خب خوشش نمی اومد صبر میکرد اون بره بیاد ادم از جامعه در میاد از طویله ک در نمیاد

یکم فکر ابرو منو میکرد

چرا انقدر سریع واکنش نشون دادید شاید واقعا ندیده سوءتفاهم پیش میاد

در باز بوده برادر شوهرم  جلو در بوده قشنگ از کنارش رد شده.برادر شوهرمم گفته محمد اومد خونتون یواشکی من میگم خوشت نمی اومد سلام بدی صبر میکردی بره ن اینکه اینجور کنی الان برادر شوهرم چ فکری میکنه درباره خانواده من.بعد تازه طلبکارم هست کلی فحش زنگ زده ب شوهرم داده برادرم عوض اینکه چند روز خونمون بوده

در باز بوده برادر شوهرم جلو در بوده قشنگ از کنارش رد شده.برادر شوهرمم گفته محمد اومد خونتون یواشکی ...

عزیزم حق داری ولی شاید اگه به خودش میگفتی انقدر واکنش بد نشون نمیداد شما مامانت رو هم پر کردی اونم زنگ زده باهاش بد حرف زده اوضاع بهم ریخته بهتره اینجور مواقع سنجیده تر رفتار کرد که دعوا نشه

زندگی ذره ی کاهیست که کوهش کردیم
عزیزم حق داری ولی شاید اگه به خودش میگفتی انقدر واکنش بد نشون نمیداد شما مامانت رو هم پر کردی اونم ز ...

درست میگی.من سقط شده بچم همین ۳ روز پیش اعصاب درستی ندارم.از صبح ک شوهرم گفت کلی گریه کردم کورتاژ شد بچم

از حرف زدنش مشخص چقدر گند اخلاقه برادرت 

ادم به داماد میگه پشم منم نیستی؟؟؟ 

واقعا چقد بی چشم و رو و بی ادب و نمک نشناس هست  هست!! 

قدر شوهرت رو بدون،،، اون هر شوهری دیگه بود قیامت می‌کرد و دعوا میشد که داداشت اینجوری حرف زده 

برادرشوهرت حتما از حرکتش خیلی ناراحت شده،،، 

منم کسی خودش رو قائم کنه خیلی ناراحت میشم 

کار به هیچی ندارم،،، فقط زندگی خودت رو خراب نکن،،،، از چشم شوهرت ننداز خودتو،،،،،، حتی حتی اگه یه درصد شوهرت و برادرشوهرت  مقصر بود!! 

پس فردا زن بگیره اصلا نمیدونه خواهر داره یا ندارهر