2777
2789
عنوان

حق با کیه شوهرم یا برادرم

| مشاهده متن کامل بحث + 653 بازدید | 49 پست
آخه یواشکی یعنی چی دقیقا؟؟؟میگی از کنار هم زد شدن مگه غیر اینه؟؟؟

برادرشوهرش داشته میومده سمت خونه استارتر 

برادرش هم دم خونه بوده،،،،، برادرشوهر استارتر رو که میبینه،، سریع میاد تو درو میبنده!! 

خدایی میدونم میخوای استارتر ناراحت نشه ولی کار درستی نیست دیگه!! علنی بی احترامی هست 

برادرشوهرش داشته میومده سمت خونه استارتر برادرش هم دم خونه بوده،،،،، برادرشوهر استارتر رو که میبینه، ...

جای طرفداری نزاشته

خصوصا ک زنگ زده فحش داده شوهرم تو پشم خایه منم نیستی

اصلا حق با تو

یکم فکر زندگی ابجیت میکردی.

یه صلوات بفرستین برا خوب شدن حالم  کاربری دست ۳ نفره.لایک نکنین قربون دستاتون  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آخه یواشکی یعنی چی دقیقا؟؟؟میگی از کنار هم زد شدن مگه غیر اینه؟؟؟

قشنگ دیدتش

نمیتونم ب ناحق بگم ورداشته زنگ شوهرم زده فحش داده بهش

من طرف چی برادرم بگیرم

حرمت نون و نمک خونه منم نگه نداشته

یه صلوات بفرستین برا خوب شدن حالم  کاربری دست ۳ نفره.لایک نکنین قربون دستاتون  
برادرشوهرش داشته میومده سمت خونه استارتر برادرش هم دم خونه بوده،،،،، برادرشوهر استارتر رو که میبینه، ...

عزیزم شاید واقعا برادرش ندیده برادر شوهر رو استارتر که اونجا نبوده که بتونه قضاوت کنه 

یادمه خود من یه بار از کنار برادرم که خیلیم رابطمون خوبه رد شدم ولی اینقدر درگیر فکر خودم بودم ندیدمش 

برادرم صدام کرد که منو نمی‌بینی به این گندگی😁

گفتم والا ندیدم😅

بعد یه کاره برادر شوهر اومده به همسر استارتر گفته و آدم نرمال نمیاد اصلا اینو عنوان کنه به نظر من 

از همه مهمتر آدمی که ازدواج ناموفق داشته روحیش داغونه و باید بیشتر درکش کرد شاید اصلا طرف گاها حوصله خودش هم نداره یه وقتایی 

والا اگه قضیه برعکس بود همسر استارتر خیلی راحت توجیه میکرد و اینهمه قیل و قال راه نمینداخت و مثلا میگفتم حتما برادرم ندیده ایشون رو و تمام 

یه مقدار سیاست هم باید آدم داشته باشه دیگه تو زندگی

قشنگ دیدتشنمیتونم ب ناحق بگم ورداشته زنگ شوهرم زده فحش داده بهشمن طرف چی برادرم بگیرمحرمت نون و نمک ...

گلم شما اصلا نباید به مادرت انتقال می‌دادی قضیه رو 

حتی مادرت هم تعجب میکنم بدون سیاست به برادرت انتقال داده🤦

والا ممکنه هر کس دیگه هم باشه وقتی یه موضوع کوچیکه اینجور بزرگ شده ناراحت بشه و عصبی بشه 

ولی خب طرز صحبت برادرت هم بد بوده و اونم بدون سیاست بوده که زنگ زده به همسر شما و کلا نباید اصلا زنگ میزد 

ناراحت نشیا به نظرم خانوادتون سیاستش کمه تو این جور مواقع