2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ببخشید میپرسم چند وقت بعد عمل تقریبا جاش رفت؟

یادم نیست شاید ٤ ماه یا کمتر. من بعد از اینکه پانسمان را برداشتم، از کرم اون سیکالفیت استفاده می کردم. چیزی که دکتر خیلی تایید داشت استفاده از کرم ضدآفتاب در محل اسکار و ترجیحا پوشاندن محل زخم با شال به مدت ٦ ماه بود. اصلا نباید در معرض نور افتاب قرار بگیره، چون اسکار رنگش تیره میشه. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
یادم نیست شاید ٤ ماه یا کمتر. من بعد از اینکه پانسمان را برداشتم، از کرم اون سیکالفیت استفاده می کرد ...

آها منم از کرم استراتادرم   استفاده میکردم الان دیگه تموم شده منتها نه قرمزی رفته یکمم برجسته تر شده خیلی عذاب میکشم بپوشونمش

آها منم از کرم استراتادرم استفاده میکردم الان دیگه تموم شده منتها نه قرمزی رفته یکمم برجسته تر شده ...

چند ماهه عمل کردید؟

یادم نیست شاید ٤ ماه یا کمتر. من بعد از اینکه پانسمان را برداشتم، از کرم اون سیکالفیت استفاده می کرد ...

مآل منم الان چهارماهه عمل کردم خیلی عصبیم کرده 

دکتر پوست خوب میشناسید؟

مآل منم الان چهارماهه عمل کردم خیلی عصبیم کرده دکتر پوست خوب میشناسید؟

هنوز وقت دارید برای بهتر شدنش. به شما هم گفتن در برابر آفتاب محافظت کنید؟ دکتر متاسفانه نمیشناسم. خیلی سال هست ایران زندگی نمی کنم.‌

هنوز وقت دارید برای بهتر شدنش. به شما هم گفتن در برابر آفتاب محافظت کنید؟ دکتر متاسفانه نمیشناسم. خی ...

نه دکتر نگفتن ولی از این و اون شنیدم منم نذاشتم آفتاب بخوره

2825
2823
2791
2779
2792