2777
2789
عنوان

شدم یه چاقالوی بی مصرف 💔😭

196 بازدید | 31 پست

هرچی تلاش میکنم دوباره ول میکنم 🥲 دیگه نمیکشم وزنم ۸۸بود ول کردم شدم۹۳امروز رفتم روی ترازو دیگه اینقدر حرف شنیدم از همه ولی انگارعین سیب زمینی بی رگ شدم مربی گفت که خیلی بالا تنت گنده و وحشتناک شده مبخوای از این هم گنده تر بشی هرجا هرکس حرف میزنه بهم ولی نمیدونم چه مرگمه چون میکنم تا۸۶میرسم دوباره بالا میرم خستم به خدا 😭💔

هروقت ناامید شدم هروقت کم آوردم فقط یک جمله با خودم گفتم که آرومم کرد (این نیز بگذرد)

چطور غذا می‌خوری اخه من دو قاشق مبخورم دیگه نمیتونم بخورم. قابلیت اینو دارم هرروز یه کیلو کم کنم ایک ...

برعکس من . من آرزو دارم بخورم و لاغر باشم

تو همه راز جهان ریخته در چشم سیاهت ، من همچو محو تماشای نگاهت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چطور غذا می‌خوری اخه من دو قاشق مبخورم دیگه نمیتونم بخورم. قابلیت اینو دارم هرروز یه کیلو کم کنم ایک ...

ای بابا عزیزم من استرس دارم خیلی زیاد استرس دارم مادرم بیماره پسرم موتور داره دخترم مدرسه است پسر کوچولوم مدرسه است همسرم سرکاره داداشم بدهی داره وای نگم اینقدر استرس دارم از وقتی پسرم متور سیکلت خریده به طرز عجیبی موهام سفید شدن تا بیاد خونه میمیرم و زنده میشم

هروقت ناامید شدم هروقت کم آوردم فقط یک جمله با خودم گفتم که آرومم کرد (این نیز بگذرد)

هعیی ببین منم دردم همینه ولی برعکسش دلم میخاد بشم 60کیلو نهایت میشم 52بعد ول میکنم میام زیر 50و خیلی زشت میشم 

ولی اگه روتینت منظم باشه و همراهش ورزش کنی، خیلی خوبه 

هدفتو بزار مثلا یک سال، نه یک ماه و دوماه کالری شمار داشته باش، سعی کن از 7شب به بعد غذا نخوری 

قدت چندمنم رژیمالبته. قبلا بارژیم بامدادخمار ۱۵. تاکم کردم. باردارشدم.

۱۷۲قدمه عزیزم من خیلی خوب شده بودم ولی متاسفانه به خاطر یه سری آدمای حسود دوباره چاق شدم از بس گفتن زشت شدی💔

برعکس من . من آرزو دارم بخورم و لاغر باشم

من کلا بد غذام هیچ غذایی دوس ندارم زرشک پلو با مرغ عدس پلو استانبولی فسنجون خورشت آلو  مرغ و سیب زمینی سرخ کرده از همه بدم میاد 

فقط کباب و آبگوشت و فست فود دوس دارم. 

فست فودم میخورم جوش میزنم نمیتونم بخورم. 

اسیرم به خدا انقدر خوشم میاد ازونایی که با ولع و لذت غذا میخورن میبینمشون کیف میکنم 

هعیی ببین منم دردم همینه ولی برعکسش دلم میخاد بشم 60کیلو نهایت میشم 52بعد ول میکنم میام زیر 50و خیلی ...

هی خواهر اگه بدونی اینقدر مشغله فکری دارم نمیدونم چیکار کنم بهم ریخته ام 

ای بابا عزیزم من استرس دارم خیلی زیاد استرس دارم مادرم بیماره پسرم موتور داره دخترم مدرسه است پسر کو ...

منم خیلی آدم استرسیسم ولی برعکس استرس میگیرم بی اشتها تر میشم هیچی از گلوم پایین نمیره بدنمم ضعیف میشه 

منم خیلی آدم استرسیسم ولی برعکس استرس میگیرم بی اشتها تر میشم هیچی از گلوم پایین نمیره بدنمم ضعیف می ...

هرکس یه مدله واکنش ذهنیش

من کلا بد غذام هیچ غذایی دوس ندارم زرشک پلو با مرغ عدس پلو استانبولی فسنجون خورشت آلو مرغ و سیب زمی ...

کاش منم بد غذا بودم 🥲

این خیلی جواب تمام. وسایل سوپری. قطع کن فقط پختنی بخور

اهل هله هوله نیستم خیلی به چای شیرین و خامه محلی علاقه پیدا کردم هرروز صبح هم نون بربری داغ سفارش میدم میخورم😔 مثل معتادا شدم به خدا