tiimooo مدیر عضویت: 1403/12/04 تعداد پست: 2922 عنوان از دیجی کالا قسطی خرید کردم میشه بیایید | مشاهده متن کامل بحث + 720 بازدید | 70 پست پرداخت کردم قسطه اول رومیگم نکنه اداره پست وقتی بسته رو اورد هزینه پست ازم بگیرهتجربه ای دارین بهم میگید خانماپول توو کارتم نیست☹ 1404/09/03 | 23:47 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
tiimooo مدیر استارتر عضویت: 1403/12/04 تعداد پست: 2922 بله خودش برات پیام میده هر وقت که بشه اول هر ماه که میشه برات پیام میده خود دیجیکالا که قسط رو پرداخ ... مرسی عزیزم 🙏💓خیالم راحت شد.اخه من هیچی ندارم ازشون.گفتم خدایی نکرده مدیون نشم
tiimooo مدیر استارتر عضویت: 1403/12/04 تعداد پست: 2922 عزیزم من وقتی دیدم که کارمزد میخواد خرید نکردم ازش مرسی عزیزم بابت وقتی که گزاشتی🙏💓
شاهدخت_آتلانتیس عضویت: 1403/04/12 تعداد پست: 3926 مرسی عزیزم 🙏💓خیالم راحت شد.اخه من هیچی ندارم ازشون.گفتم خدایی نکرده مدیون نشم ای بابا خیالت راحت دیجیکالا فراموش نمیکنه و تا اون دنیا هم شده دنبالت میاد تا قسط هارو بگیره😅 بذار شب ۳۰ ام ساعت ۱۲ به بعد بشه برات توی خود اپلیکیشن پیام میده وقت تسویس😂 تنها تلاشم روی خودمو و هدفامه 💫🦋
tiimooo مدیر استارتر عضویت: 1403/12/04 تعداد پست: 2922 ای بابا خیالت راحت دیجیکالا فراموش نمیکنه و تا اون دنیا هم شده دنبالت میاد تا قسط هارو بگیره😅 بذار ... 😁😂😂😂خب خوبهخدا خیرت بده بهم گفتیکم مونده بود زنگ بزنم به خوده دیجی کالا یا شماره همون فروشگاه
شاهدخت_آتلانتیس عضویت: 1403/04/12 تعداد پست: 3926 😁😂😂😂خب خوبهخدا خیرت بده بهم گفتیکم مونده بود زنگ بزنم به خوده دیجی کالا یا شماره همون فروشگاه خواهش🌹ن خیالت راحت راحت باشه تنها تلاشم روی خودمو و هدفامه 💫🦋
آبنبات_رنگییی عضویت: 1401/09/28 تعداد پست: 1867 شرایط قسطی چجوریه میشه بیشتر توضیح بدی من ارگ بم و خشت به خشتم متلاشی تو نقش جهان، هر وجبت ترمه و کاشی
tiimooo مدیر استارتر عضویت: 1403/12/04 تعداد پست: 2922 عزیزم من وسیله برقی برداشتممیزنی روی ادامه فرایند .باز ادامه فرایند.قسمت پرداخت میاد.سه گزینه س.میرنی رو گزینه اخر .پرداخت دیحی پیمیزنی.میزنه قسطیبه من اندازه ۴ میلیون داد.که میتونم خرید قسطی کنمدر چهار قسط .میتونی پرداخت کنی
آبنبات_رنگییی عضویت: 1401/09/28 تعداد پست: 1867 عزیزم من وسیله برقی برداشتممیزنی روی ادامه فرایند .باز ادامه فرایند.قسمت پرداخت میاد.سه گزینه س.میرن ... ممنونم از راهنمایی تون عزیزم مبارکتون باشه 💕😚 من ارگ بم و خشت به خشتم متلاشی تو نقش جهان، هر وجبت ترمه و کاشی
tiimooo مدیر استارتر عضویت: 1403/12/04 تعداد پست: 2922 ممنونم از راهنمایی تون عزیزم مبارکتون باشه 💕😚 سلامت باشین ممنونم😍😍