2777
2789
عنوان

تک نیت رایگان انجام میدم

117 بازدید | 13 پست

با تارو ت کبیر انجام میدم رایگان هست 

هر کی باب میلش نیست لطفا فقط بگذره بی احترامی نکنه

اسمتو با نیتت 

(فقط یک نیت مشخص )

طرف اومده میگه نیتم ازدواج ! یا نیتم کاری ! اینا فا ل کامل هستن و جواب نمیدم

توی تلگرام به این آیدی مشخصات رو بفرستین فردا صبح مال همه انجام میشه .توی همون پیام اول بنویسین منتظر نمونین الکی 

آیدی تلگرام Janan2020fal

بازم میگم رایگان با تارو ت انجام میشه 

۵سال هست یادگرفتم برای دست گرمی بعضا رایگان انجام میدم اکثرا میگن خوب انجام میدم لازم دارین بیایین

فال و طالع بینی تضمینی و حرفه ای با علم جفر و ابجد بیش از ۵ سال سابقه .

منم فااال میگیرم‌ولی رایگان نیست

تبادل فاال انجام میدم که طرف برای من فاال بگیره منم براش بگیرم

ولی برای بقیه پولی

دارای ۵سال سابقه

توی تلگرام و ایتا سروش میگیرم

جوانی‌نکرده،پیر‌شده‌ایم^^نی نی یار شماره ندارم دیگهههه اخطار بده ولی تعلیق مشکی نکنننن✨️😅

تلگرام ندارم من میحوام بدونم پزشکی قبول میشم؟؟

🌟اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن. صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا.برحمتک یا الرحم الراحمین🌟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سارا پسر داییم بهم علاقه داره و ممکنه بیاد خواستگاری ؟

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

میشه توروخدا جواب منو بدی لطفا 

تلگرام ندارمممم

🌟اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن. صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا.برحمتک یا الرحم الراحمین🌟

منم فااال میگیرم‌ولی رایگان نیستتبادل فاال انجام میدم که طرف برای من فاال بگیره منم براش بگیرمولی بر ...

ایدیتون رو میدید🙏

میشه برای سه تا از حاجتهام  صلوات بفرستید ممنون💚💚💚💚