2777
2789

راسته ضعیفترن بچه های شیرخشکی یا سیستم ایمنیشون ضعیفتره؟

بچه من ۳ ماهشه ویروس گرفت تب کرد خیلی عذاب وجدان گرفتم خودمو خیلی سرزنش کردم   ولی بی فایده اس

مگ بچه نوزاد ویروس میگیره 

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من و برادرم شیرخشک خوردیم

اون ماشالله دو متر قد داره و خیلی سرحاله 

من داغونم 

به شیرخشک نیست که به ژنتیکه 

به بیماری هایی که به ارث میبریم 

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان)

من خودم شیر مادر خوردم یک سال و ۸ ماه ولی خب … بدنم خیلی قوی نیس.. البته وزنمم کمه.. ولی بچه بودم مق ...

دقیقا منم خودم شیرمادر خوردم ولی بدنم ضعیفه ازنظر سیستم دفاعی وگرنه قدبلندم استخون بندیم خوبه

تازمانی ک مولتی ویتامین میخورم هرشب ..خوبم نخورم ویروس میگیرم

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

من و برادرم شیرخشک خوردیماون ماشالله دو متر قد داره و خیلی سرحاله من داغونم به شیرخشک نیست که به ژنت ...

عززیزم  جدی ب ژنه میگی

الان بچه ۳ ماهه بنظرت این ویروس انفولانزارو گرفت ضعیفی بدنشونسون میده دیگ ن ...تب کرد وسرفه 

دقیقا منم خودم شیرمادر خوردم ولی بدنم ضعیفه ازنظر سیستم دفاعی وگرنه قدبلندم استخون بندیم خوبهتازمانی ...

اره بنظرم زیاد فرق نداره شیرخشک و شیر مادر نمیدونم شایدم تاثیر داره ولی من ک همیشه بچه بودم مریض بودم ولی گوش شیطون کر کورونا نگرفتم 

❤️🙏🏻التماس دعا

دختر من شیرخشکی بوده.از همسن و سالاش که شیر مادر خوردن خیلی قویتره سیستم ایمنیش.شکر خدا زیاد مریض نم ...

ماشالاخداحفظش کنه امیدوارم کردی چی میدادی بهش شیرخشک

ببین پسرم ۳ ماهشه شیرخشک اپتامیل پرو میدم ویروس گرفت تب وسرفه خیلی ناراحت شدم بدنش ضعیفه؟ البته یک دوروزه خوب شد خدادوشکر

عززیزم جدی ب ژنه میگیالان بچه ۳ ماهه بنظرت این ویروس انفولانزارو گرفت ضعیفی بدنشونسون میده دیگ ن .. ...

من رفتم دکتر بخاطر بدن داغونم 

مامانم خیلی عذاب وجدان این موضوع رو داره

گفت آقای دکتر ممکنه از این باشه که شیر خودمو نخورده

دکتر گفت ربطش در حد یکی دو درصد هست 

مهم ژنتیکه و تغذیه بزرگسالی

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان)

اره میگیره ، خیلی ربطی نداره من شیر مشک بعد چهار ماه دادم الان میگم کاش از اول میدادم

ینی عادیه نوزاد ویروس بگیره؟

چرامیگی کاش ازاول داده بودی چ شیرخشکی بهش میدی

سیستم ایمنی بیشتر به گروه خونی هم ربط دارهگروه خونی O خیلی سیستم قوی دارن

اهاا ن او نیس..بچه ای ک ۳ماهشه رو چجوری میشه سیستم ایمینیشو تقویت کرد؟