2777
2789
عنوان

میشه بهم کمک کنید

26 بازدید | 2 پست

مدت هاست میخوام از همسرم جدا بشم ولی 

از بعدش میترسم..نصف فامیل خواستگارم بودن که هرکدوم با شناختی که ازشون دارم از طلاق من بال درمیارن که من زندگی من خوب نشده ولی خودشون خوشبخت شدن..اونوقت هی میان سراغ پدرومادر که شما گفتین دامادمون خوب پس چی شد؟؟طفلک مامان وبابام هم باید توپیری حرص بخورن..

همسرم روخیلی دوست دارم ولی از بس که از بچگی به لحاظ عاطفی ومالی براش کم گذاشتن کلی مشکل داره..دلمم براش میسوزه..اونقدر که تنهایی کشیده ولی خب منم جوونم خسته شدم بس که گریه کردم..

همسرم درونگراست‌‌..همش توخودش..بلد نیست محبتش رو نشون بده..سر چیزای خیلی جزئی عصبی میشه مثلا سوئیچ ماشینش رو گذاشته رو میز من خواستم میز رو گردگیری کنم جابه جاش کردم..حالا دادوبیداد راه میندازه..

اهل بددهنی یا کتک زدن وخیانت واین حرفا نیست..ولی باید بره مشاوره.. یه مدت به زور رفتیم..گفت وسواس فکری داره..ولی یه مدت اومد ودیگه ادامه نداد..

منم خسته شدم میخوام جدا بشم..

طلاق شکست بزرگیه دلایلت جوری نیست که برای طلاق کافی باشه

درظاهر بله..ولی هرروزم شده گریه..افسردگی گرفتم..

خیلی تلاش کردم که زندگیمون رو بسازم..بااینکه که همسرم مشاوره رو ادامه نداد خودم پیگیر شدم..تلاش گردم‌‌..ولی تنهایی نمیشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان