2777
2789

سالهای قبل سرکار بودم اخر برج بود باید میموندم

پارسال ک دیگه سرکار نبودم وحشتناک همه مریض بودیم خونه خودمون واولین یلدای بچم بود میز چیدم عکس گرفتیم امسالم نو عروس داریم ولی شاید برنامخ نداشته باشن و فعلا هیچی 

خداروشکر با خانوااده همسر قط ارتباطیم وگرنه اونجا میرفتبم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه خوبخودتون هم کار خاصی کردین که رابطش این قدر خوبه با پدر مادرتون؟

کار خاصی نکردیم فقط احترام هست طوری مامان بابام شوهرم را از برادرام جدا نمیکنه.منم موقعی که پدرش زنده بود درسته بعضی وقتا دلم را شکوندن ولی بی احترامی نکردم حتی خود شوهرم ازم پرسید ناراحتی از پدرم حلالش میکنی گفتم همون موقع حلال کردم شاید ناخواسته اتفاقی افتاده یا حرفی زده عین پدر خودم میدونستم آدم از پدر خودش دلگیر نمیشه.البته برادرانم احترام میذارن باهم شوخی های مسخره یا بی ادبانه که موجب دل شکستن باشه نمیکنن

اگر همه تنهات گذاشتن، مطمئن باش من کنارتم. اگر همه فقط موقع خوشی پیشت بودن، مطمئن باش من موقع غم‌ت باهات شریک میشم. اگر همه بهت بی‌توجهی کردن، مطمئن باش من اندازه ی همشون بهت توجه میکنم. اگر همه سعی کردن از پشت بهت خنجر بزنن، مطمئن باش پشتت وایمیستم تا تو اذیت نشیو مرحم زخمات میشم. اگر همه اومدن و رفتن، مطمئن باش تا جون دارم پیشتم. پس اگر همه از دوست داشتنت دست کشیدن، من تنها کسی هستم که تا پای گور عاشقت میمونم.همسر عزیزتر از جانم

کار خاصی نکردیم فقط احترام هست طوری مامان بابام شوهرم را از برادرام جدا نمیکنه.منم موقعی که پدرش زند ...

درسته 

ممنونم

دانشجو معلم👩🏻‍🏫 تـو‌ عَمیق‌ تَرین‌ وابَستگیِ‌ مَنـی❤️💍:)️