2777
2789

بچه ها توروخدا اگ عمل کردید راهنمایی کنید

من ۳ ماهه عمل کردم ی طرف بینیم ورم کرده جوزی ک کج دیده میشه درحالی ک قبلا نبود بعد سفت هست مثل استخوان پیش دکتر ک رفتم گفت همه چی عالیه ....ولی من دارم سکته میکنم اگ کج بمونه چکار کنم کسی اینجوری بوده؟؟؟

اینکه میری تاپیکای قبلمو میگردی و میای چرت و پرت میگی نشونه زرنگی یا خفن بودنت نیست نشونه بی فرهنگی و بیشعوریته....😊

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نگران نباش دروس میشه

اخه قبلا نبود خیلی بدجوره

اینکه میری تاپیکای قبلمو میگردی و میای چرت و پرت میگی نشونه زرنگی یا خفن بودنت نیست نشونه بی فرهنگی و بیشعوریته....😊

بهت نگفت ماساژ بده دکترت

چرا دارم ماساژ میدم ولی فایده نداره دلم میخاد بمیرم

اگه ورمه خوب میشه اگر استخونه باید بری دکتر ببینی چرا

اخه نمیدونم چیه خیلی سفته انگار استخون نمیدونم چکار کنم

عزیزم نگران نباش ، تا شش الی هشت ماه وَرم هستیه روزایی کمتر یه روزایی بیشتر صبر کن

ینی ممکنه خوب شه؟؟ قشنگ انگار استخوان زده بیرون