ببخشید عزیزان شرمنده
من نمیدونستم کجا بگم اینو و دوست داشتم نظر شمارو هم بدونم لطفا برداشت بد نکنید نیتم خیره.
من تو گروهی یه مدته عضو بودم و خب گروه فضای معنوی و مذهبی داشت و نماز هامون رو میخوندیم و اونجا تیک میزدیم و حتی چله زیارت عاشورا هم داشتیم. خب کسی که تو این مکان میاد باید پوشش مناسبی داشته باشه تا وجه گروه بهم نریزه. پوشش حداقلی هم کفایت میکنه باز.
کسی تو این گروه هست که اوضاع مناسبی نداره پروفایل هاش و کاملا پوشش نداره. یعنی فقط موی سر منظور نیست. منظور بدنشه. و این منو یه عده رو ازار میده. اما مدیر چیزی نمیگه و میگه بزارین خودش به این نتیجه برسه و اون خودش میدونه لازم نیست بهش بگیم. یعنی میترسه دعوا شه و اینا. خلاصه گفت میتونی با لحن نرم پیویش بگی و اینا. من هم محترمانه و لحن خوب و صمیمی بهش گفتم اما خب نپذیرفت و با لحن بدی صحبت کرد و یکجورایی گفت که بقیه اوکی هستن و فقط تویی که مشکل داری. اولش گارد هم گرفت و گفت از طرف کسی میای؟ منم گفتم نه. خلاصه اینطوری
راهنماییم کنید که باز تو گروه ادامه بدم یا این گروه مناسب نیست؟ من از بی تفاوتی بقیه اذیت میشم. اما گروه رو دوست دارم. با اون دختر هم واثعا مشکلی ندارم. قصدم هم راهنمایی بود و هیچ توهینی عملا نکردم. یعنی حرفم اینه که میدونم جامعه اینطوریه و خیلیا حجاب ندارن اما گروه مذهبی دیگه مشخصه باید حجاب داشت:) نمیدونم شما بگین.