2777
2789
عنوان

دوستان مذهبی بیان فقط

121 بازدید | 19 پست

ببخشید عزیزان شرمنده 

من نمیدونستم کجا بگم اینو و دوست داشتم نظر شمارو هم بدونم لطفا برداشت بد نکنید نیتم خیره.

من تو گروهی یه مدته عضو بودم و خب گروه فضای معنوی و مذهبی داشت و نماز هامون رو میخوندیم و اونجا تیک میزدیم و حتی چله زیارت عاشورا هم داشتیم. خب کسی که تو این مکان میاد باید پوشش مناسبی داشته باشه تا وجه گروه بهم نریزه. پوشش حداقلی هم کفایت می‌کنه باز.

کسی تو این گروه هست که اوضاع مناسبی نداره پروفایل هاش و کاملا پوشش نداره. یعنی فقط موی سر منظور نیست. منظور بدنشه. و این منو یه عده رو ازار میده. اما مدیر چیزی نمیگه و میگه بزارین خودش به این نتیجه برسه و اون خودش میدونه لازم نیست بهش بگیم. یعنی میترسه دعوا شه و اینا. خلاصه گفت میتونی با لحن نرم پیویش بگی و اینا. من هم محترمانه و لحن خوب و صمیمی بهش گفتم اما خب نپذیرفت و با لحن بدی صحبت کرد و یکجورایی گفت که بقیه اوکی هستن و فقط تویی که مشکل داری. اولش گارد هم گرفت و گفت از طرف کسی میای؟ منم گفتم نه. خلاصه اینطوری

راهنماییم کنید که باز تو گروه ادامه بدم یا این گروه مناسب نیست؟ من از بی تفاوتی بقیه اذیت میشم. اما گروه رو دوست دارم. با اون دختر هم واثعا مشکلی ندارم. قصدم هم راهنمایی بود و هیچ توهینی عملا نکردم. یعنی حرفم اینه که میدونم جامعه اینطوریه و خیلیا حجاب ندارن اما گروه مذهبی دیگه مشخصه باید حجاب داشت:) نمیدونم شما بگین‌.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا تو کار بقیه دخالت میکنی آخه به تو چه ربطی داره که اون پروفایلش چیه میخوای نبینیش بلاکش کن 

در خدمت پیغامگیر آقای مار هستیم 🐍 پند امروز برای پاکسازی روح شما : باید از تفاوت ها عبور کرد و به اشتراکات رسید 😌ناماسته قربت الا الله بااااااااااااااای🐍

مگه همتون خانم نیستید؟

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

فک‌نمیکنم اسیبی ب کسی برسونه . وقتی اونجا عضوه یعنی ته دلش یه پایبندی به دین داره هنوز . با اینکارا قطعا بی شک فقط باعث رونده شدنش میشین و اینم میوفته گردن شما که از دین روندیش

سلام 

شنا برلی چله و ختم عضو شدید.اگر بیشتر بگید اون آدم از گروه میره بیرون درسته؟

پس نه تنها کار خوبی نکردید اوضاع بدتر میشه.

در ضمن پروفایل دیگران رو چک کردن  رو انجام ندید.

فک‌نمیکنم اسیبی ب کسی برسونه . وقتی اونجا عضوه یعنی ته دلش یه پایبندی به دین داره هنوز . با اینکارا ...

اخه دین هم قانون داره.. بعد این افراد تو این گروه‌ها شاید باعث شن یه نفر که تازه میخولد شروع کنه، بد برداشت کنه و راه اشنباه رو بره:) نمیشه که هم خدارو بخوایم هم خرما.. والا من اصلا نمیخوام همین نماز و دعا رو هم ازش بگیرم یا مانعش شم. بخدا تگه اینشور باشه!

به توچه اخه چلتو بگیر زیارت عاشوراتو بخون

اون دلش میخواد اونجوری بخونه

چیکار به کار مردم دارید اونکه گروه مذهبیه شما تو مکان مذهبیم باز نمیتونی به کسی بگی حجابتو رعایت کن چون اصلا جز توهین هرچیزی بشنوی عجیبه

پس شما مکان غیر مذهبی میرید باید حجابتونو بردارید؟ هرکس ی پوششی داره ، نمیشه که گفت برای هر مکان یه جور لباس باید ببپوشی

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️

مذهبی نیستم با این کارت طرفت رو از همه چی زده میکنی والا همه عقل دارن همه قوانین دینی رو می دونن وسبک زندگی ها متفاوته ...این کار تو این فضولی هستش و فقط خودتو کوچک میکنی 

بی حرف می روید‌ کلام 🙂🤝🌱

سلام شنا برلی چله و ختم عضو شدید.اگر بیشتر بگید اون آدم از گروه میره بیرون درسته؟پس نه تنها کار خوبی ...

پروفایلش رو چک نکردم.. پروفایلش از دور هم مشخصه کامل محتواش..

نمیدونم والا من که سعی کردم دیگه چیزی نگم چون متوجه شدم هر حرفی بزنم ایشون نمیپذیره.. من قصدم راهنمایی بود و اینکه اون چه برخوردی کنه دیگه مسئولیت من نیست. منم دنبال دعوا و روندن بقیه از دین نیستم.. ممنون از توجهتون و اینکه به پیامم ری اکشن دادین❤️

نه..

☹️همون یکبار که گفتید کفایت میکنه دیگه خودش می‌دونه و انشاءالله با اعمالی که داره این بخش هم درست میشه

ولی بعضیا خیلی الکی گیر میدن

من یه گروه قرآنی داشتم خودم ادمین بودم . من حجابم معمولیه یعنی با مانتو و شال و یه بند انگشت موهام مشخص بود من یه عکس از خودم بعد چند وقت گذاشتم... مردی هم تو گروه نبود ! سریع یکی از اعضا اومد پی وی که من فکر نمیکردم همچین ادمی باشی! و توصیه کرد به چادر پوشیدن🫤اخرم از گروه لفت داد

شما این مسئله رو مطرح کردی یاد تجربه خودم افتادم

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

به توچه اخه چلتو بگیر زیارت عاشوراتو بخوناون دلش میخواد اونجوری بخونهچیکار به کار مردم دارید اونکه گ ...

ببین عزیزم

مثل مسجد میمونه.. شما تو مسجد کسی رو لخت میبینی؟

من منظورم اینه

وگرنه اصلا توهین نکردم و چندبار هم گفتم پیام من رو بد برداشت نکنید. و به تصمیمش هم احترام میزارم. همین