2777
2789

دارم اشپزخونه تمیزمیکنم سر از پشت بوم درمیارم

کلا بی برنامه و بی نظممم

خیلی دوس دارم برنامه داشتمممممم

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا سلامتی نینی تودلیــم دعا کنین ؟

من مینویسم توی دفتر شب قبل لیست کارای فردا خیلی با نظم خوشگل😍🤌🏻

میزارم روی میز همرو تا شب تیک میزنم

سلامتی عشقم (همسرم)💏 که تیپش به روزه ولی غیرتش مال زمان بهروزه✌👑 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من مینویسم توی دفتر شب قبل لیست کارای فردا خیلی با نظم خوشگل😍🤌🏻میزارم روی میز همرو تا شب تیک میزن ...

خب یکم منو هم کمک کن بدونم دیگ

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا سلامتی نینی تودلیــم دعا کنین ؟

من اول اتاق تمیز میکنم بعد پذیرایی آخر آشپزخانه چون آشپزخانه کل انرژی آدمو میگیره

اررره درسته

باز خوبه هم آشپزخونه رو تمیز میکنی هم پشت بوممن که قشنگگگگگ خودمو زدم به بی خیالی یک عالمه هم کار دا ...

ازوقتی بچه اومده دوماهه خیلی بهم ریختم

کلافم میشع

باز،بارداری واقعا ترتمیزتربود اوصاع خونه

عزیزم منم بعد فوت مامانم مرحومم همینجوری بودم اما الان بعد گذشت ۸ سال خیلی روتین و منظم شدم

صبح که بیدار میشم اول از همه خورشت یا کلا ناهارمون رو بار میذارم بعد میرم دستشویی رو میشورم و لباسا رو میریزم تو ماشین بعد صبحانه خودم و بابام رو آماده میکنم که وقتی از سر کار میاد بخوریم (بابام شبکاره و صبح ساعت ۹ الی ۱۰ میاد). بعدش اگه بازم باشه خونه رو جارو برقی میکشم. بعد برنج اینا رو دم میکنم و یه دستمال خونه رو میکشم. بعد استراحت میکنم و ناهار رو که خوردیم اتاقا رو دستمال میکشم گردگیری میکنم و اگر لباس برای اتو باشه اتو میکنم.بعد یه چای دم میکنم یا قهوه و می‌خوریم بعد بابام رو راهی سرکار میکنم.بعد آخر شب هم آشپزخونه رو تمیز میکنم یعنی کار و سینک و کابینت ها رو دستمال میکشم و تمام.راستی حیاط هم بزرگه و یک روز در میان جارو میکنم.

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............
خب یکم منو هم کمک کن بدونم دیگ

خواستم عکس بدم نمیاد

مثلا از شب قبل ببین فردا کجاها باید تمیز شه از واجب ترین ها بنویس تا آخر درکنارشم وقت برای خودت بزار مثلا نیم ساعت استراحت  دمنوش رقص موزیک برای بچه اتم بزار مثلا بازی با بچه مرتب کردن چیزاش

روزی یه کار مفید هم انجام بده توی دفتر بنویس چه کار کردی مثلا من برای اخلاقم برای قضاوت و... مینویسم

کار هاتم جدا جدا کن یه سری کار ها روزانه یه سری هفتگی و یه سری ماهانه

مثلا شستن ملاحفه ها معمولا هفتگیه یا مثلا چدن های گاز

سلامتی عشقم (همسرم)💏 که تیپش به روزه ولی غیرتش مال زمان بهروزه✌👑