2777
2789

من مدتیه مستقل زندگی میکنم 

برای خورشت گوشت گوسفندی میخریدم ولی اصلا به صرفه نمیشد چون بیشترش استخون میشد 

بعد این دفعه گوشت گوساله خریدم ولی مامانم که اومده بود خونه م کلی غر زد و گفت لب به گوشت گوساله نمیزنم 

به نظرتون خورشت با گوسفندی بهتره یا گوساله ؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گوشت گوسفند هم گوشت گرمیه هم خوشمزه تره 

گوشت گاو خب سرد و سفت تره 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

خب دختر خوب گوشت گوسفندی مشخصه که بهتره بعدشم شما میری سر دست میگیری سر دست و بذار برای خورشت ماهیچه و گردن و بدار برای چلو گوشت اون قفسه سینه رو بدار برای آبگوشت 

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم 

نمیدونم ولی اگر جایی مهمان باشم 

سنگ جلوم بذارن میخورم 

زشته شکم چرونی 

ما گوساله جوانه میگیریم 

من از بوی گوشت گوسفند خوشم نمیاد 

گوشت گردن گوسفند برای چلو گوشت و آب گوشت 

از بعضی کاربرا رفتارایی میبینم که...❌باعث تاثر و تعجب❌علت هر چه هست ما اجازه نداریم به بهانه مجازی با 👈توهین👈 تحقیر 👈تمسخر👈 سرزنش 👈عقده و کمبود توجه👈 عقده جلب توجه 👈 عقده تایید و تحسین دیگران👈 احساس خود مهم پنداری...دل کسی و بشکونیم ❌ از انسان نهایتا انسانیت و خاطرات بجا میمونن ✅ زندگی به اندازه کافی سخت هست برای هم سخت ترش نکنیم✅ ❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

گوشت گوساله دوبار باهاش اشپزی کردم خیلی بدمزه شد غذام بیشتر بره میگیرم‌بوی گندم نمیده

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤