2777
2789
عنوان

دکتر به همسرم فلوکستین داده

96 بازدید | 10 پست

یکم کلافه بود زیاد میخوابید و بخاطر کارش عصبی میشد.دکتر فلوکستین داد اما درموردش خوندم میگفتن روی تمایل جنسی اثر داره.درسته؟همسرم همینجوریشم سرد بود اینم بخوره دیگه فک کنم نگامم نکنه.چیکار کنم؟

کسی بوده مصرف کرده باشه؟تاثیرش چجوریه بد بوده یا خوب

من تنها نیستم؛ خدا با منه...!🌱♥️

وقتی افسرده‌ست مجبوره که مصرف کنه حالا چه میل جنسی رو کم بکنه چه نکنه

اجباریه دیگه

هر دارویی هم عوارضی داره

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

همه قرص های اعصاب همین جوری هستن شوهر منم خورد تاثیر داشت دیگه زیر نظر دکتر اینقدر بالا پایین کردن د ...

ایشون فلوکستین خورد؟ممکنه دکتر بعد یه مدت قطعش کنه؟یا همیشگیه باید بخوره؟

ایشون فلوکستین خورد؟ممکنه دکتر بعد یه مدت قطعش کنه؟یا همیشگیه باید بخوره؟

اره هنوزم میخوره

دکتر همسرم گفت دوره درمانی‌ یک ساله باید بخوره تا بعد یک سال قطع کنه براش

اره هنوزم میخورهدکتر همسرم گفت دوره درمانی‌ یک ساله باید بخوره تا بعد یک سال قطع کنه براش

خب روی میل جنسی شون اثر داشته؟ببخشید ک میپرسم

من به شخصه فلوکستین برعکس قرص‌های دیگهٔ همین دسته برام عوارضی نداشت از جهت جنسی. 

در کل این عارضه نسبت به بقیه.شون توی فلوکستین کم‌تره. 

ولی قرص‌های جایگزینی هست براش. کاش به دکتر گفته بودید این عارضه برات مهمه که یا یه چیزی در کنارش بده یا قرص دیگری رو جایگزین کنه.